+31 (0)33-456 21 50

Desso Mode Collectie

23-12-2022

Desso Mode Collectie

Tarkett's nieuwe DESSO Mode tapijttegelcollectie is de nieuwste design vloeroplossing voor commerciële interieurs. Ter ere van de verschuiving van de industrie naar het creëren van ervaringsgerichte ruimtes voor ontspanning, werk en ontspanning, is de productfamilie van vijf reeksen klassiek en toch door en door eigentijds.

Naast een uitstekende vorm biedt Mode vele functionele voordelen - van eenvoudige installatie tot kosteneffectief onderhoud, met individuele tegels of delen van vloeren die snel kunnen worden vervangen of naar wens kunnen worden herschikt. Daarnaast wordt Soundmaster Lite backing standaard aangeboden, waardoor de akoestiek wordt verbeterd voor extra comfort.


Vijf elegante ontwerpen, 42 kleuren.

Avenue, Eclectic, Scenic, Metropol en Vista hebben elk een eigen persoonlijkheid, maar bieden allemaal comfortabele luxe door een rijke, gestructureerde lusstapel. Elk ontwerp in de collectie is verkrijgbaar in een uitgebreide keuze uit 42 kleuren, waardoor volledige personalisatie mogelijk is. Tinten variëren van levendig tot neutraal. En het portfolio van patronen omvat een moderne interpretatie van Art Deco, frisse, trendgestuurde geometrieën en een textuur gevlekt ontwerp.


Tarkett DESSO Avenue

Is geïnspireerd op art-deco's en biedt een luxe assortiment tapijttegels dat trendgestuurd is en toch doordrenkt is van nostalgie, teruggrijpt naar een glamoureus, vervlogen tijdperk. Een levendig kleurenpalet combineren met een rijk textuurontwerp. De perfecte aanvulling op intieme, boetiekinterieurs, comfort is de kern van Avenue. De rijke esthetiek wordt ondersteund door een hoogwaardige afwerking.


Tarkett DESSO Eclectic

Het klassieke en toch eigentijdse design van Eclectic maakt het echt tijdloos. Een geweven structuur creëert een uniek patroon dat doet denken aan kabbelend water. Traditioneel in zijn inspiratie, een moderne twist zorgt ervoor dat Eclectic jeugdig helder aanvoelt. Het kiezen van een opvallende tint zal het patroon alleen maar verbeteren, wat resulteert in opvallende vloeren die esthetisch sterk en comfortabel zijn in gelijke mate.  


Tarkett DESSO Metropol

Als weerspiegeling van het 'always on'-karakter van de ruimtes die mensen het vaakst bezoeken, is Metropol kosmopolitisch van ontwerp. Naarmate de grenzen tussen hotels, kantoren en woonlocaties steeds vager worden, moet elke kamer alle facetten van werk, spel en ontspanning ondersteunen. Als reactie op deze trend is Metropol uitgesproken, fris en jeugdig, met een scherp en geometrisch patroon.