+31 (0)33-456 21 50

Desso Waalwijk Duurzame tapijten van topkwaliteit

01-04-2018

Desso Waalwijk Duurzame tapijten van topkwaliteit

Desso staat voor architectuur en design en haalt inspiratie uit de laatste trends op het gebied van structuren, materialen en kleuren toegepast in de hedendaagse binnenhuisarchitectuur.

Desso Waalwijk

Desso heeft twee fabrieken, een groot distributiecentrum in Europa en gespecialiseerde klantenservicecentra in Europa, Noord-, Midden- en Zuid-Amerika, Azië, Afrika, het Midden-Oosten en Australië. Het hoofdkantoor staat in het Nederlandse Waalwijk.

Desso Waalwijk GarensDit zijn de klossen garen die Desso Waalwijk heeft staan. De designers van Desso maken hier gebruik van om nieuwe producten te ontwikkelen. Ook kunnen zij in deze ruimte een kleine productie opstarten voor een speciale oplage.

 

 

Kernwaarden van Desso

  1. Klantgerichtheid

  2. Gezond Verstand

  3. Integriteit

  4. Ondernemerschap & Ambitie

  5. Verantwoordelijkheid & Empowerment

  6. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen & Cradle to Cradle®

Desso Ecobase 

Desso EcoBase  tapijtrug bevat geüpcycled, bewerkt calciumcarbonaat (kalk) van lokale drinkwaterbedrijven. De Desso EcoBase  tapijtrug kan voor 100% worden hergebruikt in ons eigen productieproces en alle producten in dit assortiment hebben een Cradle to Cradle ® Silver-certificaat, een garantie dat de producten positief bijdragen aan het milieu en de gezondheid van mensen en zijn gemaakt om te worden gerecycled in een niet-giftige, gesloten kringloop.

Desso tapijttegels op ecobase

Desso Airmaster is één van de producten die standaard met ecobase is. Dit geld voor de gehele collectie van Desso Airmaster. 

Tevens filtert Desso Airmaster 8x meer fijnstof uit de lucht dan een hardevloer zoals Linoleum en PVC.

 

 

Desso Edges voor en klassiek geweven uitstraling.

Desso Edges zijn verkrijgbaar in 2 varianten.

 

Desso Fuse Create tapijttegels vallen op en maken van elke ruimte een plaatje om naar te kijken. De zachte kleurovergangen weerspiegelen de steeds veranderende wereld.

 

Home >>Desso Waalwijk Duurzame tapijten van topkwaliteit

Wij helpen u graag verder neem contact op