+31 (0)33-4562150

HANDCRAFT COLLECTION van MODULYSS

01-06-2016

HANDCRAFT COLLECTION van MODULYSS

Waar de natuur de ambacht ontmoet

De natuur schenkt ons ontzettend veel om mee te werken, zoals kleuren, vormen en patronen. Maar ook materialen om onze dromen vorm te geven. De Modulyss Handcraft collectie brengt kleine onderdelen van dit natuurlijke schoonheid samen. Laat de  natuur in jouw interieur en of kantoor met de organische patronen en schakeringen van deze onze collectie. Dat is een groene inspiratie voor een rustgevende sfeer in uw interieur, waar u volledig ontspannende sfeer creëert voor u en uw personeel. Ontdek de gefragmenteerde ontwerpen van Moss, Leaf, Willow en Grind.

Met Modulyss Moss gaat u van een rustige design, naar de identieke maar iets meer fragmenteerde Modulyss Leaf en naar een meer op boomschors lijkende  Modulyss Willow.

Op deze manier kunt u een accent leggen op structuren in het tapijt zonder de kleur te veranderen.

U mist nog de Modulyss Grind, met deze microtuft tapijttegel lijkt het net dat u op grind loopt. Zeer mooie kwaliteit die oersterk is. Uiteraard  in de kleurstelling van de Handcraft-collectie.

Uiteraard kunnen wij u een ontwerp doen toekomen die u een betere inzicht verkrijgt in de mogelijkheden die de Handcraft collectie in zich heeft.

Modulyss® heeft de Handcraft collectie ontworpen met behulp van de hoogwaardige ECONYL® -nylongarens, deze is afkomstig van gerecupereerde visnetten en andere afvalmaterialen die via het ECONYL®- regeneratiesysteem worden geregenereerd.

>>HANDCRAFT COLLECTION van MODULYSS

Wij helpen u graag verder neem contact op