+31 (0)33-456 21 50

Kantoor tapijt

10-08-2016

Kantoor tapijt

Kantoor tapijt dat betekent niet meer of minder, dat het tapijt geschikt moet zijn voor gebruik voor kantoor.

Maar eigenlijk is het wel een ruim begrip, want wij leveren alleen maar tapijt voor kantoren en instellingen.

 

 

 

Waar moet kantoortapijt aan voldoen.

Wij als dé Projectvloeren Specialist adviseren altijd neem projecttapijt voor zwaargebruik. Want dit tapijt is zorgvuldig samengesteld en getest.

Gerenommeerde merken

Wij werken louter met gerenommeerde merken zoals Interface, Desso en Modulyss maar ook Milliken, Forbo en Ivc Carpet Tiles hebben wij in onze collectie.  Interface, Desso en Modulyss zijn zeer bekent om hun tapijt en tapijttegels.  Deze fabrikanten werken wereldwijd en hebben ongeveer 85% van de Nederlandse Markt.

Keuze kantoortapijt

Dan moeten we nog een keuze maken welke Merk, Type en kleur verstandig is voor u vloer. Uiteraard kunt u zelf kiezen of u bepaald samen met een binnenhuisarchitect. Dat kan een zeer goede oplossing zijn.

De Projectvloeren Specialist heeft een speciale service tool gemaakt, de ‘Vloeren Scan’. Deze is ontstaan vanuit onze jarenlange ervaring waarbij we helaas regelmatig in kantoren, onderwijs- en zorginstellingen nog regelmatig de verkeerde vloerkeuze tegenkomen.

De juiste vloerkeuze en goed regelmatig onderhoud zorg voor een blijvend mooie vloer, waar je heel lang plezier van hebt.

Kennis delen

Wij stellen on Know-How beschikbaar voor u om u te begeleiden in de zoektocht naar het juiste kantoortapijt.

Onze werkwijze:  Om een goede indruk te krijgen van u kantoor, maken wij gaarne een vrijblijvende afspraak om u kantoor situatie te beoordelen. Dan hebben wij een goede indruk van wat er nu ligt, en hoe dit zich nu voldoet in deze situatie. U kunt dan aangeven wat er eventueel kan veranderen in de toekomst. Ook is het handig als we weten welke kleur u in gedachten had. (Desgewenst kunnen wij een samen met de vertegenwoordiger van de fabrikant een afspraak maken.)

Na deze schouw kunnen wij voor u een selectie maken merken en type die wij denken, die voor u het best geschikt zijn.  Wij kunnen stalen opvragen om de kleur en design in u eigen omgeving te beoordelen. Uiteraard kan dat ook in onze showroom.

Als u een keuze heeft gemaakt is het belangrijk dat u een opmaat gemaakte offerte ontvangt betreffende u keuze. Dit is voor ons nu redelijk snel gemaakt, wij hebben in de schouw de metrages opgenomen of van u door gegeven.  

De basis van ieder bedrijf is de vloer waar gewerkt word.

 

Home >>Kantoor tapijt

Wij helpen u graag verder neem contact op