+31 (0)33-456 21 50

Nieuw: Desso Traverse

01-06-2016

Nieuw: Desso Traverse

Desso Traverse is geïnspireerd op modernisme en maakt gebruik van eenvoudige, diagonale lijnen en geleidelijke kleurschakeringen. Er ontstaat beweging op de vloer, met subtiele veranderingen afhankelijk van de plaats waar u staat. Ontwerpers en architecten kunnen diverse legwijzen toepassen: van visgraat en versprongen tot een vrije invulling om de vloer tot leven te brengen en afzonderlijke zones in de ruimte te creëren.

Traverse is verkrijgbaar in 15 rijke kleuren die een schat aan creatieve mogelijkheden bieden, waarmee eenvoudige diagonale lijnen veranderen in een caleidoscoop van mogelijkheden.

bekijk nu  de collectie van de Desso Traverse

Met Desso’s collectie ‘Essentials’ is een waardering van het iconische ontwerp en grijpt terug naar de essentie van dingen

Desso, onderdeel van Tarkett, introduceert 'Essentials' - een nieuwe aanvulling op de Carpetecture®-collecties, een waardering voor de essentie van dingen in een iconisch terug-naar-de-basis-design. 

In een wereld van oneindig veel keuzes en verscheidenheid, staat Essentials voor de oplossing van 'minder is meer', een eerbetoon aan klassiek design.

Onderzoek benadrukt steeds vaker het belang van werkplekken die vrij zijn van overbodige afleiding . Als ons kantoor bol staat van de afleiding, besteden we daar de mentale energie aan die we nodig hebben om helder te denken.

"Essentials, met zijn pure en overzichtelijke dessin, biedt een eenvoudig alternatief ter ondersteuning van een gezonde en creatieve werkplek, waar mensen hun energie kunnen bewaren voor echt belangrijke zaken.

Desso Traverse

Positief bijdragen aan milieu en gezondheid

Het tijdloze, sobere design van de Essentials-collectie wordt standaard geleverd met een EcoBase™-rug, die geüpcycled bewerkt calciumcarbonaat (krijt) van lokale drinkwaterbedrijven bevat. De tapijtrug is voor 100% herbruikbaar in het eigen productieproces van Desso. De producten in deze collectie hebben een Cradle to Cradle® Zilver-certificering, een garantie dat de producten positief bijdragen aan milieu en gezondheid, en zijn gemaakt om te worden gerecycled in een niet-giftige gesloten kringloop.

Verder bevat de collectie Essentials ECONYL®-garen; dat is 100% geregenereerd nylongaren gemaakt uit hergebruikt afvalmateriaal zoals visnetten en post-consumer tapijtvezels uit Desso's Refinity®-fabriek.

Home >>Nieuw: Desso Traverse

Wij helpen u graag verder neem contact op