+31 (0)33-4562150

Nieuw Interface Touch of Timber

01-06-2016

Nieuw Interface Touch of Timber

Interface heeft een mooie nieuwe tapijtplank otwikkelt, die bijna op een houten plank lijkt. Wij als mens heeft een instinctieve band met de natuur. We zijn ontwikkeld om te excelleren in een omgeving van variatie en rust. De houten plank is al eeuwen in gebruik en het Skinny Planks formaat heeft enkele jaren geleden wijze zijn entree gemaakt in de wereld van de tapijttegel. Sinds kort zien we de trend, een nieuwe waardering van het persoonlijke karakter van handgemaakte producten.

Interface Touch of Timber

Maakt onderdeel uit van de serie Skinny Planks die doet denken aan hout, maar nog veel meer te bieden heeft. Het onregelmatige patroon doet op een subtiele manier denken aan houtnerf en schors, terwijl de microtuftconstructie een minimalistische textuur creëert. Dankzij de vorm van deze tapijttegels kan de vloer gelegd worden in de populaire patronen die we allemaal zo goed kennen. Tegelijkertijd bieden deze tegels de grip, akoestische kwaliteiten en het comfort onder de voeten dat we kennen van een zachte vloer.

Tot slot is de ecologische voetafdruk van deze Skinny Plank bijzonder klein, mede dankzij onze precoat van gerecycled PVB en de minimale hoeveelheid garen. Geniet van het natuurlijke karakter van Interface Touch of Timber.

Interface Touch of Timber

>>Nieuw Interface Touch of Timber

Wij helpen u graag verder neem contact op