+31 (0)33-456 21 50

Nieuw: Interface World Woven Collectie

15-06-2016

Nieuw: Interface World Woven Collectie

Tijdloos. Mooi. Blijvend. En verfrissend nieuw.

Interface nieuwste tapijtegels  de World Woven™ Collectie is geïnspireerd op diverse klassieke, handgemaakte stoffen. De collectie biedt een unieke en ambachtelijke uitstraling voor een breed scala aan interieurprojecten. De stijlen zijn een eerbetoon aan traditionele wollen stoffen, van Schotse tweed tot Saori handgeweven textiel.

Verkrijgbaar in:

World Woven omvat zes Skinny Planks (25 x 100 cm) en drie vierkante tegels (50 x 50 cm), elk met acht kleuropties en gemaakt van 100% gerecycled nylon. Alle negen stijlen grijpen terug op een aantal van de meest duurzame designs uit de geschiedenis: ongecompliceerde, stijlvolle patronen die ons een goed gevoel geven.

Uitstraling Interface World Woven Collectie

De kleuren doen denken aan ongeverfde wol met een klein beetje contrast. Net als in de natuur bestaat elke kleur uit verschillende tinten die met elkaar vermengd zijn om een levendig, handgemaakt effect te creëren. World Woven biedt u fantastische nieuwe mogelijkheden, of u het nu gebruikt als neutrale achtergrond of verschillende stijlen combineert voor diversiteit en een levendig effect.

Bekijk Interface World Woven collectie

Home >>Nieuw: Interface World Woven Collectie

Wij helpen u graag verder neem contact op