+31 (0)33-456 21 50

Tapijttegels Amersfoort

01-09-2021

Tapijttegels Amersfoort

OP ZOEK NAAR PROJECT TAPIJTTEGELS VOOR JE BEDRIJF?

Projectvloeren Specialist verzorgt al ruim 3 generaties lang de projectstoffering voor kantoren, hotels, onderwijs en zorginstellingen in heel Nederland met oog voor de mens en het milieu. Met passie en enthousiasme bedenken wij graag een creatieve oplossing voor jou.

Je vindt bij ons een uitgebreide collectie projecttapijttegels van verschillende kwaliteiten en voor divers gebruik.

VOORDELEN TAPIJTTEGELS

Met tapijttegels kan je eenvoudig verschillende kleuren en structuren combineren, waardoor je iedere ruimte een passende uitstraling kan geven. Zo creëer je een prettige, prikkelende of uitdagende omgeving voor je klanten en medewerkers.

  • Betere akoestiek, betere luchtkwaliteit en beter loopcomfort
  • gemakkelijk plaatsen, onderhouden en vervangen
  • uitstekende veiligheid, creativiteit en duurzaamheid

Waarom Tapijttegels van Projectvloeren Specialist?

Wij hebben van alle grote merken de stalenboeken in huis, en de stalen zijn vaak binnen 48 uur afgeleverd.

  • Ruime keuze in kleuren en materialen
  • Persoonlijk gesprek op jouw locatie
  • Creatief en vakkundig advies
  • Vakkundige stoffering
  • Scherpe prijs

Tapijttegels in Amersfoort

Omdat wij gevestigd zijn in Amersfoort, kunnen wij snel schakelen om de vloer snel en vakkundig te installeren. Als u binnen een straal van 10km rondom Amersfoort uw bedrijf gevestigd heeft, heeft u korting! Dus wij leveren en leggen graag Tapijttegels Amersfoort en omliggende steden!

Feiten omtrent Tapijttegels Amersfoort 

Het is zo dat tapijttegels tegenwoordig ook vrij makkelijk gerycycled kunnen worden en dat is goed voor het millieu, het kan bij een aantal tapijttegels zelfs al voor 100% gerecycled worden. Dus als u tapijttegels in uw kantoor heeft liggen en u denkt dat ze aan vervanging toe zijn kunnen wij het eruit halen en dan sturen wij ze speciaal op naar de fabrikant en die kunnen ze weer recyclen!

Als u een vlek in het tapijt heeft , kan het zo zijn dat u ze er niet uitkrijgt met behulp van onze schoonmaakmiddelen. Vooral koffie/rode wijn vlekken zijn erg moeilijk om eruit te krijgen. Nou het voordeel van tapijttegels Amersfoort zijn dat wij ze vast plakken met (anti slip) daarvan is het voordeel dat als u een hele vervelende vlek hebt, u er heel makkelijk een tegel uit kan halen en een nieuwe erin leggen! Wat misschien het grootste probleem was bij banen tapijt, dat u dan aardig wat m2 moest vervangen hoeft nu dus niet meer!

Bent u op zoek naar Tapijttegels ? Dan ben u bij Projectvloeren Specialist aan het juiste adres!

 

Home >>Tapijttegels Amersfoort

Wij helpen u graag verder neem contact op