+31 (0)33-456 21 50

Tapijttegels antraciet

01-06-2017

Tapijttegels antraciet

Tapijttegels antraciet, deze  kleur is een van de  voorkomende kleur in tapijtegels.

Maar er zijn veel verschillende soorten en merken tapijttegels die deze kleur heeft. Echter is deze kleur vaak de basis en we kunnen veel combinaties maken, met antraciet als basis.

Combinaties met oa. Blauw, geel, rood en oranje behoort tot de mogelijkheden.

De 3 belangrijkste tapijttegel fabrikanten (Interfaceflor, Desso en Modulyss) heeft antraciet tapijtegels in haar collectie.  Ook een bijkomende factor is dat deze kleur (antraciet) vuil verbergend is.

Neem nu de Modulyss Black &, daar is de basis zwart antraciet gecombineerd met een andere kleur. Voor alle kleuren in deze range bekijk dan de webpagina van de Modulyss Black &.

Maar ook Desso en Interface heeft deze kleur omarmt, bijvoorbeeld in de collectie van Desso Airmaster vind u veel mogelijkheden in deze kleurstelling.

Maar juist de combinaties met verschillende kleuren die u kunt kiezen, maak juist u kantoor vloer uniek. Bijna in elke kwaliteit tapijtegels die u kunt vinden bij projectvloeren specialist vind u antraciet.

Wij kunnen u als Projectvloeren Specialist helpen met de juiste kwaliteit voor u project uitgaande van antraciet. Ook kunnen wij u adviseren in de verschillende combinaties met kleuren zodat u een unieke werkomgeving creëert.

Bij deze producten vind u een tapijttegels die de kleur antraciet in haar kleuren range heeft:  Desso Essence, Desso Essence Maze, Desso Airmaster, Modulyss First, Modulyss Alpha, Modulyss First Absolute. Interface Collect, Heuga 580

Home >>Tapijttegels antraciet

Wij helpen u graag verder neem contact op