+31 (0)33-4562150

tapijttegels geschikt voor kantoor

24-09-2017

tapijttegels geschikt voor kantoor

Zijn tapijttegels geschikt voor kantoor

Tapijttegels zijn zeer geschikt voor u kantoor, echter zijn er ontzettend veel merken soorten en structuren. Wij als Projectvloeren Specialist kunnen u daarbij helpen om de juiste kwaliteit te vinden.

Hoe kiest u het juiste tapijttegel voor u kantoor. dan kunt u de volgende vragen afstellen:

 

  • welke branche zijn wij werkzaam
  • ontvangen wij veel gasten/bezoek
  • wat willen wij uitstralen.

Met deze drie vragen kunnen wij eenvoudig al een mooie collectie samenstellen. Maar om achter het juiste product te komen is het verstandig om een afspraak te maken met Projectvloeren Specialist. Zij kunnen u begeleiden naar de juiste keuze voor u kantoor. Want iedere kantooromgeving is uniek en vereist maatwerk.

Hieronder vind u een aantal tapijttegel type waaruit u kunt kiezen bij Projectvloeren Specialist


Bouclé Tapijttegels

Bouclé tapijten is het meest verkochte tapijt in de wereld, bouclétapijt is duurzaam en is gemaakt van synthetische garens, natuurlijke garens of een combinatie van beiden. De lussen kunnen verschillende lengtes en kleuren hebben om zo een geweven effect te creëren dat uw voeten zacht masseert! Bouclé tapijten zijn erg duurzaam en daarom zeer geschikt is voor bijna iedere ruimte in u kantoor.

Mooie bouclé tapijten heb je van verschillende fabrikanten. Neem bijvoorbeeld Desso EssenceModulyss Motion, Interface Yuton 104 en Forbo Tessera Circulate

Dit zijn enkele kwaliteiten met deze type.


Frisé Tapijtegels

Waar een luxe uitstraling noodzakelijk is. Bij deze kwaliteit zijn de polen doorgesneden en door elkaar ‘getwist’ (getwijnd). Getwijnd garen bestaat uit een aantal in elkaar gedraaide garens en heeft hierdoor een zeer levendige en zachte structuur. Frisé wordt ook wel ‘gesneden pool’ genoemd.

 

Microtuft en Minituft Tapijtegels

Wat is microtuft, om deze vraag te beantwoorden moet ik terug gaan naar de periode dat mijn vader bij Heuga werkzaam was.

In de productie hebben zij per ongeluk een bouclé tapijt verkeerd in de machine gedaan. Als ware werd de lus van het bouclé tapijt verankerd in het bitum. Foutje van ruim 3000 m2. Mijn vader had bij Heuga ( nu Interfaceflor) diverse funtie doorgelopen. Hij werd gevraagd om naar de fabriek te komen om het foutje te beoordelen. Er lag op de grond een tapijttegel met een harde bovenkant het leek wel op een harde vloer met kenmerken van tapijt. Hij legde deze tegels om en om. Toen zag iedereen het. Een zeer sterke tapijttegel met een kort lus en een zeer lage rolstoelweerstand. Zo heeft nu bijna alle tapijttegelfabrikanten deze tapijttegel in haar collectie.

>>tapijttegels geschikt voor kantoor

Wij helpen u graag verder neem contact op