+31 (0)33-456 21 50

Tarkett tapijttegels: Duurzame vloeroplossingen voor elk project

01-07-2024

Tarkett tapijttegels: Duurzame vloeroplossingen voor elk project

Tarkett tapijttegels: Duurzame vloeroplossingen voor elk project

Tarkett tapijttegels zijn de ideale keuze voor wie op zoek is naar flexibele en duurzame vloeroplossingen. Of je nu een kantoor, school of winkel inricht, deze veelzijdige vloerbedekking biedt eindeloze mogelijkheden. Met hun unieke combinatie van functionaliteit, design en milieuvriendelijkheid vormen Tarkett tapijttegels de perfecte basis voor elk interieur. In dit artikel ontdek je waarom steeds meer professionals kiezen voor deze innovatieve vloerbedekking en hoe je jouw ruimte kunt transformeren met de juiste tapijttegels. Van de nieuwste trends tot praktische tips voor installatie en onderhoud - we nemen je mee in de wereld van Tarkett tapijttegels en laten zien hoe deze jouw project naar een hoger niveau kunnen tillen.

Tapijttegels van Tarkett

Ontdek de voordelen van Tarkett tapijttegels

Tarkett tapijttegels bieden een scala aan voordelen die ze onderscheiden van traditionele vloerbedekkingen. Ten eerste zijn ze ongelooflijk veelzijdig. Dankzij hun modulaire karakter kun je eenvoudig unieke patronen en designs creëren die perfect aansluiten bij jouw interieur. Bovendien zijn ze gemakkelijk te installeren en te vervangen, wat tijd en kosten bespaart bij renovaties of updates.

Een ander groot pluspunt is de duurzaamheid van Tarkett tapijttegels. Ze zijn ontworpen om intensief gebruik te weerstaan en behouden jarenlang hun uitstraling, zelfs in drukke omgevingen. Dit maakt ze bijzonder geschikt voor kantoren, scholen en andere openbare ruimtes waar de vloer dagelijks zwaar wordt belast.

Daarnaast dragen Tarkett tapijttegels bij aan een betere akoestiek en luchtkwaliteit in de ruimte. Ze absorberen geluid en verminderen nagalm, wat resulteert in een aangenamere werkomgeving. Bovendien zijn veel Tarkett tapijttegels voorzien van speciale technologieën die fijnstof uit de lucht filteren, wat bijdraagt aan een gezonder binnenklimaat.

 1. Veelzijdig en flexibel design
 2. Eenvoudige installatie en vervanging
 3. Duurzaam en slijtvast
 4. Verbeterde akoestiek
 5. Bijdrage aan een gezond binnenklimaat

Met deze voordelen is het geen wonder dat steeds meer professionals kiezen voor Tarkett tapijttegels als vloeroplossing voor hun projecten.

Tarkett Restart: Innovatie in duurzaamheid

De Tarkett Restart collectie is een schoolvoorbeeld van innovatie en duurzaamheid in de wereld van vloerbedekking. Deze lijn tapijttegels is speciaal ontwikkeld met het oog op circulariteit en minimale milieubelasting. De tegels zijn gemaakt van gerecyclede materialen en zijn aan het einde van hun levensduur volledig recyclebaar, wat bijdraagt aan een circulaire economie.

Wat de Tarkett Restart collectie zo bijzonder maakt, is de combinatie van duurzaamheid met hoogwaardige kwaliteit en esthetiek. De tegels zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en designs, waardoor ze geschikt zijn voor elk interieur. Of je nu een modern kantoor inricht of een klassiek schoolgebouw renoveert, er is altijd een Restart tegel die past bij jouw visie.

Bovendien zijn de Tarkett Restart tapijttegels voorzien van geavanceerde technologieën die bijdragen aan een gezondere leefomgeving. Ze zijn behandeld met een speciale coating die de groei van bacteriën en schimmels remt, wat resulteert in een hygiënischer interieur. Dit maakt ze bij uitstek geschikt voor omgevingen waar hygiëne van groot belang is, zoals zorginstellingen en kinderdagverblijven.

 • Gemaakt van gerecyclede materialen
 • Volledig recyclebaar aan einde levensduur
 • Breed assortiment kleuren en designs
 • Antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen
 • Ideaal voor gezondheids- en onderwijsinstellingen

Door te kiezen voor Tarkett Restart tapijttegels maak je niet alleen een duurzame keuze, maar investeer je ook in de gezondheid en het welzijn van de gebruikers van jouw ruimte.

Desso Tapijttegels: Kwaliteit en design verenigd

Desso, een merk van Tarkett, staat bekend om zijn hoogwaardige tapijttegels die kwaliteit en design naadloos combineren. De Desso collectie biedt een breed scala aan stijlen, van subtiel en ingetogen tot gewaagd en expressief. Dit maakt Desso tapijttegels de perfecte keuze voor projecten waar esthetiek en functionaliteit hand in hand gaan.

Een van de unieke kenmerken van Desso tapijttegels is de aandacht voor textuur en structuur. Door gebruik te maken van verschillende poolhoogtes en -dichtheden creëren de ontwerpers van Desso tapijten met een rijke, tactiele uitstraling. Dit voegt niet alleen visuele diepte toe aan je vloer, maar draagt ook bij aan de akoestische eigenschappen van de ruimte.

Desso tapijttegels zijn ook toonaangevend op het gebied van duurzaamheid. Veel van hun producten zijn gemaakt met Econyl®, een 100% gerecycled nylongaren dat wordt gewonnen uit afgedankte visnetten en ander nylonafval. Dit innovatieve materiaal biedt dezelfde kwaliteit en prestaties als nieuw nylon, maar met een aanzienlijk lagere milieubelasting.

Enkele highlights van de Desso tapijttegels collectie:

 1. Uitgebreid assortiment designs en kleuren
 2. Innovatieve texturen en structuren
 3. Gebruik van duurzame materialen zoals Econyl®
 4. Uitstekende akoestische eigenschappen
 5. Geschikt voor zwaar commercieel gebruik

Of je nu op zoek bent naar een subtiele basis voor je kantoorinterieur of een opvallend statement wilt maken in een hotellobby, Desso tapijttegels bieden de perfecte oplossing voor elk project.

Transformeer jouw ruimte met Tarkett tapijttegels

Nu je kennis hebt gemaakt met de wereld van Tarkett tapijttegels, is het tijd om jouw project naar een hoger niveau te tillen. Of je nu kiest voor de innovatieve Tarkett Restart collectie of de designgerichte Desso tapijttegels, je investeert in een duurzame, flexibele en esthetisch aantrekkelijke vloeroplossing.

Tarkett tapijttegels bieden niet alleen praktische voordelen zoals eenvoudige installatie en onderhoud, maar dragen ook bij aan een gezondere en aangenamere leefomgeving. Met hun geluidsabsorberende eigenschappen, luchtzuiverende technologieën en duurzame productieprocessen zijn ze de ideale keuze voor moderne, toekomstgerichte interieurs.

Wil je zelf ervaren hoe Tarkett tapijttegels jouw ruimte kunnen transformeren? Neem dan vandaag nog contact op met een van onze experts. We helpen je graag bij het kiezen van de perfecte tapijttegels voor jouw project en kunnen je voorzien van kleurstalen en technische informatie. Samen creëren we een vloer die niet alleen mooi is, maar ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst. Ontdek de mogelijkheden van Tarkett tapijttegels en geef jouw interieur de upgrade die het verdient!

Home >>Tarkett tapijttegels: Duurzame vloeroplossingen...

Wij helpen u graag verder neem contact op