+31 (0)33-4562150

wat kosten tapijttegels Projectvloeren Specialist

12-12-2017

wat kosten tapijttegels Projectvloeren Specialist

Wat kosten Tapijttegels

Prijzen van tapijttegels zijn erg verschillend, dat ligt onder andere aan de kwaliteit van de garens. Wij als Projectvloeren Specialist leveren en leggen tegeltapijt van bekende merken. Zoals Desso, Interface Forbo en Modulyss.
De prijzen variieren van € 20,00 gelegd in het werk tot en met zelf € 55,00. Echter de keuze is reuze, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.Prijs categorie € 10,00 tot € 30,00 

In de categorie moet je denken aan Desso Essence, Desso Grain, Modulyss First, Interface Yuton 104,105, Forbo Tesera Basis
Dan heb je een goede basis voor een gemiddelde vloer voor kantoren. Dit zijn maar enkele kwaliteiten die wij hebben. kijk op onze website voor alle vloeren in deze prijsklasse.

Prijs categorie € 30,00 en meer

​Nu komen we in de mooiere kwaliteiten waar beleving mee moet gaan spelen. Dan moet u denken aan Desso Fuse create Interface Human Nature en Modulyss Moss.


Duurzame Tapijttegels

​Uiteraard kan je kiezen voor de traditionele tapijttegel is deze wel duurzaam. Dat valt wel te bezien, want om de kosten zo laag mogelijk te houden zijn materialen gebruikt die bijvoorbeeld geen gerecycled content bevatten. Of het is een traditionele bitumrug.

​Hier zijn keuzes te maken, persoonlijk denk ik dat je naar een maatschappij moet gaan waar cradle to cradle (afval is Voedsel) moet gaan. En dan ook nog graag upcycling. tapijttegels met een bitumrug kan helaas niet geheel geupcycled worden. Want met name de Bitum is het probleem, deze kan nog maar 1x gebruikt worden en dat is vaak voor de cementindustrie voor verbranding. En dat is toch zonde. De fabrikanten van deze tapijttegels zijn druk bezig om de tapijttegel zo duurzaam mogelijk te maken. Desso heeft er een oplossing voor bedacht met EcoBase rug deze is voor 100% recyclebaar als nieuwe Ecobase rug.

Tegeltapijt  met deze bijzondere rug is een klein beetje duurder, maar u bent verzekerd van het meest duurzame tapijttegel op dit moment. En nog belangrijker dat het tapijt bij vervanging geheel ge-upcycled kan worden. Mits het vloerenbedrijf deze filosofie ondersteund.


Duurzame Tapijttegels

Uiteraard kan je kiezen voor de traditionele tapijttegel is deze wel duurzaam. Dat valt wel te bezien, want om de kosten zo laag mogelijk te houden zijn materialen gebruikt die bijvoorbeeld geen gerecycled content bevatten. Of het is een traditionele bitumrug.

Hier zijn keuzes te maken, persoonlijk denk ik dat je naar een maatschappij moet gaan waar cradle to cradle (afval is Voedsel) moet gaan. En dan ook nog graag upcycling. tapijttegels met een bitumrug kan helaas niet geheel geupcycled worden. Want met name de Bitum is het probleem, deze kan nog maar 1x gebruikt worden en dat is vaak voor de cementindustrie voor verbranding. En dat is toch zonde. De fabrikanten van deze tapijttegels zijn druk bezig om de tapijttegel zo duurzaam mogelijk te maken. Desso heeft er een oplossing voor bedacht met EcoBase rug deze is voor 100% recyclebaar als nieuwe Ecobase rug. 

​Wij wachten met spanning af welke fabrikant op het gebeid van tegeltapijt het voorbeeld van Desso Volgt


Op de vraag wat kosten tapijttegels?

Dat is geheel afhankelijk van u budget, wat vind u mooi, en is duurzaamheid belangrijk. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak met de Projectvloeren Specialist uit Amersfoort. Erwin legt alle voor en nadelen uit van elke tapijttegel als deze er zijn.

  • Wij zijn onafhankelijk
  • meer dan 3 generaties ervaring in Tapijttegels
  • Wij leveren alleen A merken
  • Onze lijmen zijn zeer duurzaam en wordt geproduceert in de groenste fabriek in Nederland

>>wat kosten tapijttegels Projectvloeren Specialist

Wij helpen u graag verder neem contact op