+31 (0)33-456 21 50

BLOQ Tapijttegels

Wij zijn de Officiële BLOQ dealer van Nederland.

BLOQ tapijttegels

BLOQ biedt hoogwaardige, eenvoudig te installeren tapijttegels voor elke kamer in uw kantoor. De collectie van BLOQ Carpettiles is verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en ontwerpen om aan al uw wensen te voldoen. Met deze lange levensduur en duurzame materialen kunt u op een moeiteloze manier het perfecte oppervlak creëren voor elke ruimte.

Ben je op zoek naar solide, duurzame tapijttegels die bestand zijn tegen intensief gebruik? Kijk dan eens naar BLOQ tapijttegels! De innovatieve fabrikant heeft een eigen productieunie voor garens en specialiseert zich in het produceren van topkwaliteit getufte en non-woven vloerbekleding. Of het nu gaat om kantoren, openbare ruimtes, zorginstellingen of onderwijsinstellingen; de tapijttegels van BLOQ passen perfect in elke ruimte waar intensief gebruik gemaakt wordt. En met 15 jaar fabrieksgarantie hoef je geen zorgen te maken over slijtage of beschadigingen.

Met BLOQ Tapijttegels haal je de beste kwaliteit in huis!

Profiteer nu van meer dan 30 jaar kennis en ervaring van Projectvloeren Specialist, neem vandaag nog contact met ons op!

Home >BLOQ Tapijttegels - Premium Dealer

Wij helpen u graag verder neem contact op