+31 (0)33-4562150

Emco Entreematten

Systeemoplossingen van emco

Schoonloopsystemen van emco bieden de perfecte combinaties van entreematten en schoonloopzones. Vuil en vocht worden bij de entree opgenomen en dit zorgt voor een beperking van het vuil in het gehele pand!

Des te langer en beter het schoonloopsysteem des te minder vuil en vocht uw gebouw betreed. Bij vergelijkbare omstandigheden en vergelijkbare belasting blijft een entree met een succesvol werkend schoonloopsysteem langer mooi.

Daardoor bespaar u aanzienlijk op de onderhoudskosten van u bedrijfspand.

De 3-zonereiniging

Het optimale systeem voor vuilreductie

Het 3-zonereinigingssysteem van emco is het beste systeem voor consequente vuilreductie. Volledig op maat te maken naar het type gebouw en gebruiker.

Winkelcentra, scholen, kinderdagverblijven en gemeentehuizen: Voor alle gebouwen met een hoge bezoekersfrequentie is de emco 3-zonereinging de beste oplossing!

 

Vuil is niet altijd vuil

Veel meer dan alleen een entreemat!

Bij het wisselen van de jaargetijden of bij extreem weer wordt uw entree met een grote hoeveelheid vuil geconfronteerd. Logischerwijs is één entreemat niet direct de beste oplossing voor ieder type vuil. Het emco 3-zonereinigingssysteem combineert verschillende type entreematten om voor ieder type vuil een oplossing te bieden.

Wij hebben dé oplossing voor vuil en vocht: Het emco 3-zonereinigingssysteem.

 

 

>Emco entreematten

Wij helpen u graag verder neem contact op