+31 (0)33-4562150

Entreematten

Wat verwacht u van de entreemat?  Zijn belangrijkste taak is dat hij vuil, zand en water van buiten tegenhoudt, zodat je vloer die erachter ligt mooi blijft. Wilt u kosten besparen op het onderhoud van u bedrijfspand? Maar je wilt natuurlijk ook dat hij goed past bij je interieur.

Entreemat op maat

Entree matten op maat, dat is geen enkel probleem. Echter zijn er wel vaste maten  bijvoorbeeld: 60 x 90 cm (incl. rand), 90 x 150 cm (incl. rand), 130 x 200 cm (incl. rand)

Schoonlooptapijt prijzen

De prijzen voor schoonlooptapijt variëren van € 30,00 tot en met € 400,00 excl. BTW, er zij zeer veel mogelijkheden in de kwaliteiten en systeem.

Schoonlooptapijt op rol

Schoonlooptapijt zit vaak op een rol,nwij moeten deze vaak op maat leggen in een entree.

Inloopmat op maat

Inloopmat op maat, dat is geen enkel probleem. Echter zijn er wel vaste maten  bijvoorbeeld: 60 x 90 cm (incl. rand), 90 x 150 cm (incl. rand), 130 x 200 cm (incl. rand)

Spaghettimatten

Spaghettimat wordt geproduceerd van hoogwaardig vinyl dat door extrusie en een combinatie van versmelting en verlijming een effectieve vuilschraper vormt. Deze is specifiek ontwikkeld om het binnen lopen van grof vuil tegen te gaan. Spaghettimat verwijdert grof vuil direct van de schoenzolen en is daarom zeer geschikt voor toepassing op plaatsen waar veel (grof)vuil naar binnen wordt gelopen. Dit materiaal kan zowel buiten als binnen worden gelegd en is hèt goedkopere alternatief voor een borstelmat. Protect Star is verkrijgbaar in 7 moderne kleuren. Spaghettimat kan ook buiten toepast adviseren wij u de 14mm hoogte te gebruiken met een open constructie. Opgevangen vuil kan dan eenvoudiger worden verwijderd en water kan gemakkelijk wegvloeien.

Schoonloopmat

Wat is het verschil tussen een schoonloopmat en een droogloopmat, het woord zegt het eigenlijk zelf al. Bij een droogloopmat worden uw schoenen droog maar kan u nog steeds vuil verwachten als u verder loopt. Bij een schoonloopmat bent u verzekerd van een schone entree aangezien een schoonloopmat niet alleen het vocht opneemt maar ook nog eens het vuil absorbeert.

Entreematten

De eerste indruk: Mooi.

Uw entree is bepalend voor de eerste indruk van uw klant en handelspartners. Bewust of onbewust!

Hoogwaardige schoonloopzones vermijden vuil en vocht in gebouwen. Op deze manier verbetert u uw uitstraling en reduceren de reinigingskosten. Automatisch verkleinen de schoonloopzones het gevaar op uitglijden als gevolg van vocht en vuil.

Vermijd vuil in uw gebouw en bespaar op de reinigingskosten. De Projectvloeren Spedecialist zorgt voor zekerheid door schoonloopzones voor iedere toepassing.

>Entreematten

Wij helpen u graag verder neem contact op