+31 (0)33-456 21 50

Forbo Coral

Forbo Coral is dé oplossing voor een schone en veilige entree. Met een breed assortiment aan producten, waaronder de Forbo Coral Brush en Forbo Coral Classic, biedt dit innovatieve schoonloopsysteem een effectieve barrière tegen vuil en vocht. De Coral Duo en Forbo Coral Bright collecties voegen niet alleen functionaliteit toe, maar zorgen ook voor een stijlvolle eerste indruk. In deze tekst ontdek je de voordelen van Forbo Coral, de verschillende toepassingen en waarom het de perfecte keuze is voor jouw project.

De kracht van Forbo Coral schoonloopsystemen

Forbo Coral schoonloopsystemen zijn ontworpen om vuil en vocht effectief tegen te houden bij de entree van gebouwen. Deze systemen bieden tal van voordelen:

 • Verlenging van de levensduur van vloeren in het hele gebouw
 • Vermindering van onderhoudskosten
 • Verbetering van de luchtkwaliteit binnenshuis
 • Verhoogde veiligheid door minder gladde vloeren

Door het gebruik van hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën zorgt Forbo Coral voor een optimale bescherming van je vloeren, wat resulteert in een schonere en veiligere omgeving voor bezoekers en medewerkers.

Veelzijdige toepassingen van Forbo Coral

Forbo Coral biedt oplossingen voor diverse sectoren en ruimtes:

 1. Kantoren en openbare gebouwen
 2. Onderwijsinstellingen
 3. Zorginstellingen
 4. Hotels, horeca en recreatie

Of het nu gaat om een drukke kantooromgeving of een rustige zorginstelling, Forbo Coral heeft voor elke situatie een passende oplossing. De verschillende collecties, zoals Coral Classic en Coral Brush, zijn speciaal ontwikkeld om aan de specifieke eisen van verschillende sectoren te voldoen.

Duurzaamheid en design gaan hand in hand

Bij Forbo Coral staat duurzaamheid hoog in het vaandel. De schoonloopsystemen zijn niet alleen functioneel, maar ook milieuvriendelijk:

 • Gemaakt van gerecyclede materialen
 • Volledig recyclebaar aan het einde van de levensduur
 • Bijdrage aan een betere luchtkwaliteit binnenshuis
 • Vermindering van energieverbruik door minder intensieve schoonmaak

Bovendien combineert Forbo Coral duurzaamheid met aantrekkelijk design. Met een breed scala aan kleuren en patronen creëer je een stijlvolle entree die perfect aansluit bij de uitstraling van je gebouw.

Ontdek zelf hoe Forbo Coral jouw entree kan transformeren tot een schone, veilige en stijlvolle ruimte. Neem vandaag nog contact met ons op voor persoonlijk advies en laat je inspireren door de mogelijkheden van Forbo Coral schoonloopsystemen. Samen zorgen we voor een vlekkeloze eerste indruk!

 

Home >Forbo Coral

Wij helpen u graag verder neem contact op