+31 (0)33-4562150

Genieten op je werk

Waarvan geniet u tijdens een drukke werkdag? Wij vroegen het collega-ondernemers en professionals. Op deze pagina leest u hun verhalen en genietmomenten. In de hoop dat u erdoor wordt geïnspireerd. Want ook op het werk is het belangrijk om te blijven genieten.

 

Ook de vloer draagt bij aan uw geniemoment op het werk

Wij geloven dat goede vloerbekleding bijdraagt aan genietmomenten op het werk. Een vloer in de juiste kleur van het juiste materiaal geeft uitstraling, draagt bij aan een ‘thuisgevoel’ op het werk of geeft medewerkers energie. Maar wij gaan verder. Als experts in projectvloeren weten we als geen ander dat extra service u meer kunt laten genieten van uw werk. Twijfelt u over een bepaalde vloer? Dan leggen we een proeflegging. Heeft u zorgen over hoe u de vloer mooi houdt? Dan nemen wij ook het onderhoud op ons. Dat u bij ons geen zorgen heeft over de offerte en afhandeling van het project, spreekt voor zich.

 

Bovendien werken wij met duurzame materialen, zodat ook toekomstige generaties kunnen blijven genieten.

 

Hoe geniet u op het werk?

"'Waar ik van mag genieten op het werk is een prachtige winkel vol met de mooiste potten, planten, bloemen, en decoratie.
Zeker als de verse bloemen dan net in de winkel gepresenteerd staan en alles op zijn mooist eruit ziet,
en als dan de buiten presentatie weer helemaal staat te pronken, inclusief de nieuwe zwarte loper van Van De Kuil  Project Vloerenspecialisten.
Als de mensen dan voorbijkomen en kijken of naar binnen worden gelokt en zichzelf verbazen over de schoonheid dan geeft dat echt een geniet moment."  Herco van Loon. Beleving Soest.
 
“Met een kop groene thee en een kaarsje aan genieten van een heerlijk schoon bureau op vrijdagmiddag. Een mooie manier om de werkweek af te sluiten.” - Fleur Brockhus, Brockhus & Brockhus.

“Wij genieten van echte oprechte klant waardering!, nadat we net met het team een doos mercy van een tevreden klant verorberd hebben komt de volgende klant met deze bos bloemen.

Heerlijk als je inspanningen zo beloond worden.” - Ramon van der Meulen - Electroworld van der Meulen.

 “IJsberend over de extra zachte tapijttegelvloer genieten van een Kopje vers gezette bonenkoffie op kantoor.” - Dennis Jongerden, Websteen

“Met mijn oordopjes in luisterend naar sublime fm, in een relaxte ruimte, zonder medewerkers om mij heen rustig mijn mail checken.” - Richard Zohlandt, Inview Vergaderen.

 

Wat is uw verhaal?

Hoe zorgt u voor een genietmoment op het werk? Laat het ons weten! Wellicht ziet u uw verhaal wel terug op deze website!

Geniet momenten en verzuim

Genieten op je werk verhoogt de resultaten en verlaagt het verzuim. Hoe zorg je ervoor dat de werknemers genieten  op de werkvloer? 

Tegenwoordig brengen de meeste mensen zo'n 90% van hun tijd binnen door. Daarom is het van levensbelang dat we een gezond binnenklimaat scheppen. Als leverancier en verlegger van vloerbedekking beschouwen we het als onze verantwoordelijkheid om met u mee te denken naar een gezonde werkomgeving waar u kunt genieten van dagelijkse bezigheden in u werkomgeving.

Men zegt ‘een dag niet gelachen is een dag niet geleefd’ geldt niet alleen voor het dagelijks leven, maar ook voor de werkvloer. Plezier op het werk zorgt namelijk voor betere resultaten en een vermindering van arbeidsverzuim.

Wij weten uit ruim 20 jaar ervaring dat de randvoorwaarden bij het inrichten van u kantoor een belangrijke factoor meespeelt.

De juiste keuze van vloerbedekking voor u organisatie kan de volgende voordelen opleveren.

  • vermindering van ziekteverzuim en de kosten die daaraan verbonden zijn
  • verbetering van productiviteit
  • verhoging van het welzijn

Dat is zijn maar enkele punten waar wij als projectvloeren specialist invloed op hebben.

Bevorderen van werkplezier

Voor een facilitairmanager is het van belang om te weten welke behoeften zijn of haar medewerkers hebben om werkplezier te bevorderen, vanuit deze oogpunt ka de facilitair medewerker beoordelen en of dat overeenkomt met de gedachtegoed van de organisatie. Als een medewerker veel waarde hecht aan zijn inspirerende omgeving en hij of zij werkt voor een bedrijf dat hier weinig tot geen aandacht aan wil besteden, dan zit diegene misschien niet op de goede plek. Uiteindelijk zal zo’n persoon beter functioneren in een inspirerende omgeving.

Voor de organisatie en/of bedrijf loont het om werkplezier te bevorderen; zowel in het binden en boeien van medewerkers, als in het zijn van een aantrekkelijke werkgever op de arbeidsmarkt. Het is de manier om resultaten van de organisatie te verhogen.

Plezierige werksfeer creëren

Om een plezierige werksfeer te creëren, kan een eerste stap zijn om de deze aspecten vanuit het perspectief van de organisatie te beoordelen. Op deze manier worden de wensen en eisen van het management van een organisatie inzichtelijk. Een volgende stap is alle medewerkers de verschillende aspecten te laten evalueren. Als er een groot gat bestaat tussen de scores van het management en de scores van het personeel blijkt al gauw waarop actie ondernomen moet worden.

Wij als projectvloeren specialist  hebben zeven basisprincipes geformuleerd die van invloed zijn op plezier in een werkomgeving. De principes zijn tot stand gekomen door aan BNI leden te vragen waar zij plezier aan beleven tijdens het werk.  (BNI is een zakelijke en professionele aanbeveling marketing organisatie)

7 basisaspecten van werkplezier volgen BNI-Leden

  • Hogere zingeving: iets kunnen betekenen voor anderen
  • Waardering en vertrouwen: ruimte om te handelen en waardering krijgen
  • Collegialiteit: werkrelaties, groepsgevoel
  • Goede prestaties: resultaten bereiken
  • Fysiek welbevinden: voldoende inkomen, gezond en veilig voelen
  • Groei: individuele talenten ontwikkelen of anderen coachen en ondersteunen
  • Werken met hart en ziel: authenticiteit

De invulling van de zeven aspecten verschilt per organisatie of bedrijf. Een ICT bedrijf zal bijvoorbeeld meer gericht zijn op het bereiken van resultaten en een ontwikkelingsorganisatie vindt werken met hart en ziel belangrijker. Niet alleen bedrijven maar ook werknemers beoordelen de aspecten op een andere manier. De ene werknemer krijgt plezier van een nauwe omgang met zijn collega’s, terwijl een andere collega dit minder belangrijk vindt en juist een kick krijgt van goede resultaten.

Ook wij genieten elke dat van ons werk. Dat begint al met de eerste kopje koffie, maar we gaan pas echt genieten, dat wij met u in contact kunnen komen om van gedachte te wisselen welke vloerbedekking voor u de randvoorwaarde schept voor meer werkplezier.

>Genieten op je werk

Wij helpen u graag verder neem contact op