+31 (0)33-4562150

Wat is dat nu gezonde vloerbedekking!

Om deze vraag te beantwoorden, moet je signalen oppakken van je collega's, personeel en klanten. Welke signalen zij dat dan.

  • Hoog ziekte verzuim
  • lichamelijke klachten (verkouden, tranende ogen, niesen)

Deze klachten komen erg veel voor, vaker dan men denkt.

Veel kantoren in de ICT hebben te maken met een te hoog fijnstof gehalte. Dit kan leiden tot overmatig ziek worden van medewerkers. Daarnaast zie je ook nog een krapte in de markt op gebied van I(C)T.  Wij helpen daarom veel bedrijven in de ICT met het onderhouden en leggen van hun vloeren. Gezien een gemiddelde werknemer bijna 2000 uur doorbrengt in deze omgeving.  Met onze vloerenscan testen wij het fijnstof gehalte maar gaan we ook verder om  een optimale vloer te hebben liggen. Hierbij kan ook gedacht worden aan kleur, vorm, uitstraling.

 

Dit kan zorgen voor een betere productiviteit en sfeer op de werkvloer. Benieuwd wat het voor jou kan doen?

 

Wij hebben dit al gedaan voor bijvoorbeeld: Nova accent(Leusden), websteen(Blaricum), Fast foward IT(Hilversum),

 

Denk ook aan bacteriën die hierbij zich vermenigvuldigen, maar ook de uitstraling naar je klant(je wilt jezelf waarschijnlijk neerzetten als jong en fris bedrijf, dit kan beginnen bij je vloerkeuze). Wij hebben al 50 jaar ervaring en geven je daarom graag advies.

 

Denk aan luchtkwaliteit, duurzaamheid

 

Professioneel, creatief, praktisch of gericht op dienstverlening: de inrichting en het kantoorontwerp stralen iets uit naar de medewerkers en de klanten. Een goed ontwerp met mooie kantoorvloeren versterkt het bedrijfsimago en biedt een positieve, productieve omgeving

>Gezonde vloerbedekking

Wij helpen u graag verder neem contact op