+31 (0)33-456 21 50

Verkrijgbaar in unieke kleurencombinaties

Geen permanente lijm nodig

Bitum en vinylvrije backing 

Bevat meer dan 80% recycled en bio-based content

15 jaar fabrieksgarantie

Volledig Circulair

Interface NY+LON Streets Collection

NY+LON Streets, dat zijn naam ontleent aan het kernmateriaal van tapijt en de inspiratie haalt uit twee van 's werelds iconische steden™, is een speelse tapijtcollectie die een nieuw perspectief op stedelijke exploratie stimuleert. Wheler Street™, Old Street™, Dover Street™ en Reade Street™ interpreteren bekende texturen in verschillende schalen. Mercer Street™ omarmt een onconventioneel rasterpatroon, dat Broome Street™ met hedendaagse kleur.


Interface NY+LON Streets

Tapijttegels 

De stijlen in de Interafce NY+LON Streets Collection kunnen zich mengen en matchen met andere Interface tapijttegels of LVT voor eindeloze ontwerpmogelijkheden.

Klik op elk product voor meer informatie en om alle beschikbare kleuropties te zien.
 

Old Street

Wheler Street

Dover Street

 
Interface Mercer Street Interface Broome Street  

Read Street

Mercer Street

Broome Street

 

De collectie maakt gebruik van onze nieuwe CO2-negatieve backing, CQuest™Bio. De materialen in de backing, op zichzelf staande basis, zijn netto CO2-negatief - wat onze CO2-voetafdruk aanzienlijk verkleint.

CQuest™Bio is een niet-vinyl, niet-bitumen backing gemaakt met biopolymeren, en biobased en gerecyclede vulstoffen die netto CO2-negatief zijn.

NY+LON Streets heeft geen negatieve 'embodied' CO2-voetafdruk, maar is CO2-neutraal gedurende de volledige levenscyclus van het product via ons Carbon Neutral Floors™-programma.
 

Home >Interface NY+LON Streets Collection

Wij helpen u graag verder neem contact op