+31 (0)33-456 21 50

Wij leveren en leggen Interface Works

In kantoren en openbare gebouwen.

Levertijd Interface Works Collectie

Indien voorradig ca. 3 tot 4 werkdagen

Interface Works Collectie

De Interface Works Collectie biedt zeven gecoördineerde ontwerpen, gemaakt om een breed scala aan vloeruitdagingen op te lossen  voor een betaalbare prijs.

Interface Works Freestyle  onderscheidend casual

Geïnspireerd door de gelaagde structuren van ruw geverfd hout, leent Works Freestyle zich perfect voor ons Skinny Planks-formaat. Het geeft een ontspannen informaliteit aan het interieur, versterkt door acht rustgevende kleuren die grijzen en zachte beiges verkennen.

Interface Works Fluid  vrij stromende inspiratie

Als weerspiegeling van de natuurlijke rimpelingen van water, creëert Works Fluid onderscheidende visuele effecten door golvende lijnen die horizontaal over onze Skinny Planks lopen. En het kleurenpalet van acht blauwe, grijzen en aardse tonen versterkt een subtiele verbinding met rivieren en oceanen.

Interface Works Balance  gestructureerde stijl

Lineair en toch gestructureerd, Works Balance is geïnspireerd op de architecturale perspectieven van wolkenkrabbers van grote steden. Ons Skinny Planks-formaat benadrukt dit structurele gevoel en acht kleuren versterken het stedelijke thema met variaties op grijstinten, donkere blauw en groenblauw.

Interface Works Flow – een prachtige basis waarmee u rust en comfort in uw ruimte creëert

Works Flow past perfect bij een op de natuur geïnspireerd project. Het organische patroon biedt een natuurlijke variatie. De 12 kleurthema's, variërend van neutraal tot pastel, doen denken aan een marmeren vloer of stromende rivier.

Interface Works Geometry – een moderne uitstraling voor uw eigentijdse ruimte

 

Works Geometry biedt een gevarieerd lineair patroon, en schept daarmee een solide basis voor elke eigentijdse ruimte. Bij deze collectie horen 9 kleurthema's, met zowel neutrale als kleurrijke ontwerpen.

Interface Works Hype en Interface Works Dash – opvallende ontwerpen voor een indrukwekkende ruimte

Binnen de Works-collectie trekken vooral de tapijttegels Hype en Dash de aandacht. Opvallende accenten in respectievelijk een lineair en gestippeld patroon brengen uw vloer tot leven. Beschikbaar in 3 kleurthema's, allemaal met een donkere of middengrijze achtergrond.

Home >Interface Works Collectie

Wij helpen u graag verder neem contact op