+31 (0)33-456 21 50

IVC Tapijttegels

IVC Tapijttegels is een geweldige keuze als je op zoek bent naar een comfortabel, stijlvol en duurzaam tapijt voor jouw huis of kantoor. Of het nu gaat om een ruimte met veel voetverkeer of juist rustigere omgeving, je vindt hier vloeren die bij je past.

IVC Tapijttegels

Tapijttegels van IVC zijn een perfecte manier om jouw ruimte te voorzien van stijl en duurzaamheid. Deze tegels bieden geweldige voordelen, zoals warmte, comfort en geluidsisolatie. Bovendien zijn ze eenvoudig in onderhoud en kunnen ze worden geïnstalleerd in elke ruimte binnenshuis of op kantoor.

IVC is trots prachtige collectie Europese tapijttegels. Het is de nieuwste, meest spannende toevoeging aan het IVC-assortiment en bevat veel modieuze kleuren, structuren en designs die je helpt bij het vinden van de juiste oplossing voor elke commerciële toepassing.

Geniet van de voordelen van IVC Tapijttegels (IVC Carpet tiles) en ervaar het verschil!

IVC Group, de marktleider in Europa op het gebied van vinylvloeren, brengt een uitgebreid assortiment aan tapijttegels uit.

Met het IVC Commercial programma kun je eindeloos variëren in vinylvloeren. Er zijn tal van kleuren, texturen en formaten beschikbaar, waardoor er altijd een geschikte tapijttegel voor elke ruimte is. Met dit nieuwe programma kunnen klanten hun perfecte vloer creëren.

Met de wereldwijde ervaring en expertise van Mohawk, zijn ze een leidende speler in hun segment.

De tegels die in België worden geproduceerd met een bitumenrug. Toch zal er productie plaatsvinden met ecologische voordelen, zoals die van de Mohawk Group. Dit betekent dat u draagt bij aan het verbeteren van het milieu zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit en duurzaamheid van uw tegelvloer.

Als u op zoek bent naar tegelvloeren die voldoen aan hoge milieunormen, dan zijn de IVC Capet tegels een uitstekende optie. Deze tegels hebben verschillende Europese certificeringen, waaronder CE-certificaat, REACH en LEED. En bij elke productlijn krijgt u de waarborg van de fabrikant.

De Collecties van IVC Tapijttegels

Met 24 verschillende collecties tapijttegels heeft IVC voor ieder wat wils. Bekijk hieronder een overzicht van de collecties en hun veelzijdige kleuren: (aantal)

Tapijttegels van IVC zijn gemakklijk in onderhoud.

Regelmatig borstelstofzuigen is het belangrijkste onderdeel van een geslaagd onderhoudsprogramma.

Vlekken zijn onvermijdelijk, maar ze hoeven niet blijvend te zijn. Als je een gemorste substantie snel verwijdert, is de kans kleiner 
dat het een blijvende vlek wordt.

Garantieduur 

De duur van de garantie bedraagt 15 jaar bij commercieel gebruik. IVC BVBA en haar aangesloten maatschappijen waarborgen dat de IVC-tapijttegels vrij zullen zijn van materiaalen fabricagefouten gedurende een periode van 15 jaar vanaf de datum van aankoop volgens Algemene voorwaarden van de IVCtapijttegels. 

Waar wordt IVC Tapijttegels geproduceerd?

De tegels worden in België worden geproduceerd  met een bitumenrug. Toch zal er productie plaatsvinden met ecologische voordelen, zoals die van de Mohawk Group. Dit betekent dat u draagt bij aan het verbeteren van het milieu zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit en duurzaamheid van uw tegelvloer.

Home >IVC Tapijttegels

Wij helpen u graag verder neem contact op