+31 (0)33-456 21 50
BLOQ POS Tapijttegels
POS221

POS221

POS226_0

POS226_0

POS231

POS231

POS626

POS626

POS816

POS816

POS821

POS821

POS971

POS971

POS980

POS980

Kleurstaal aanvragen?

The Textured collectie

Als onderdeel van de Textured-collectie biedt POS&NEG een organisch en aritmisch spel van positief en negatief contrast, op tegels van 50 x 50 cm. Het ontwerp is geïnspireerd op de bast van een boom - een speelse maar elegante combinatie van licht en donker. POS voegt een lichte toets toe en vult de kamer met een rustige vide.

Spel van contrast

Het ontwerp van BLOQ POS&NEG is geïnspireerd op de schors van een boom. Positief en negatief komen samen in een speelse maar elegante combinatie van licht en donker. De collectie bestaat uit zachte pastelkleuren in twee tegengestelde tinten: POS en het spiegelbeeld NEG.

Apart or together

BLOQ POS en NEG zijn statement designs op zich, maar even sterk in combinatie. Net als Yin en Yang. Combineer ze slim om een evenwichtig resultaat te creëren. In een dambord of looppatroon, voor een gevoel van dualiteit dat dimensie toevoegt aan uw vloerontwerp.

Nederlands fabrikaatOnze productiefaciliteit is gevestigd in Genemuiden, een kleine stad in het noordoosten van Nederland die al sinds 1600 wordt beschouwd als de thuishaven van de blokmat.
Dankzij de hoge productiekwaliteit en uitmuntende expertise groeide de stad al snel uit tot een centrale hub voor de tapijtindustrie en vonden haar authentieke producten hun weg naar alle hoeken van de wereld. Tot op vandaag gebeurt de volledige productie van Betap (BLOQ) in Genemuiden.

Kleurengamma

Variërend van warm tot koud, maar vooral natuurlijk: de collectie heeft acht zachte pastelkleuren en donkerdere tinten. Elk in POS- en NEG-versies. De schors- geïnspireerde tegels passen perfect bij ontwerpen uit de rest van De getextureerde collectie, zoals deze tinten van BLOQ CANVAS

BLOQ POS Tapijttegels

  • Verkrijgbaar in 8 kleuren BLOQ Positive 
  • 100% Polyamide 6 Solution Dyed garens (Nylon made by Aquafil)
  • Hoogste Brand en Project klasse
  • Geschikt voor Kantoren openbare gebouwen, zorg en onderwijs
  • Nederlands fabrikaat en 15 jaar Fabrieksgarantie 
  • Ideaal te combineren met BLOQ Canvas en de BLOQ Neg

Levertijd BLOQ Pos&Neg tapijttegels

  • ca. 5 werkdagen.

Wij leveren en leggen  BLOQ Pos&Neg tapijttegels voor de zakelijke klant door heel Nederland.

Richtprijs:
€ 26,95 per m², excl. btw
Vraag hier uw offerte aan

Home >>BLOQ POS Tapijttegels

Wij helpen u graag verder neem contact op