+31 (0)33-456 21 50
IVC Basalt Echo
IVC Basalt 569

IVC Basalt 569

IVC Basalt 959

IVC Basalt 959

IVC Basalt 989

IVC Basalt 989

Kleurstaal aanvragen?

IVC Basalt met EcoFlexTM Echo, veel meer dan geluiddempend

Gemaakt voor meer comfort

Met toekomstgerichte en duurzame vloeroplossingen zetten wij ons continu in om de langdurige kwaliteit van onze producten te garanderen. Deze slimme materiaalkeuze zorgt ook voor meer loopcomfort en voorkomt spiervermoeidheid.

Milieuvriendelijke vloeren

Producten duurzamer maken is een integraal onderdeel van ons innovatie en ontwerpproces. De verhoogde akoestische doeltreffendheid van EcoFlex™ Echo wordt verkregen door een extra laag 94% gerecycled polyestervilt.

Backing voor elk vloerproject waar akoestiek belangrijk is

Iedereen heeft recht op een betere akoestiek en meer ergonomisch comfort. Daarom hebben we een superieure backing ontwikkeld die rekening houdt met contactgeluidsisolatie, geluidsabsorptie en loopcomfort.

Wanneer er aan specifieke technische eisen met betrekking tot de akoestiek van een ruimte moet worden voldaan, is EcoFlex™ Echo precies wat u nodig heeft. In vergelijking met een standaard ruglaag zorgt EcoFlex™ Echo voor een demping van het contactgeluid tot wel 25% en een verbetering van de geluidsabsorptiewaarden tot wel 100%.

EcoFlex™ Echo-tapijttegels zorgen voor een betere contactgeluiddemping en geluidsabsorptie, en zijn gemaakt om lang mee te gaan. De tegels zijn getest volgens de EN1307-norm, waardoor alle aspecten, van de dimensionale stabiliteit en het brandgedrag tot een perfecte naadafwerking, van hoge kwaliteit zijn.

IVC Basalt Echo

Bij het ontwerpen van een goed uitgebalanceerde ruimte moet u rekening houden met een aantal elementen. Of het nu gaat om de keuze van kleuren, decoratieve artikelen, verlichting of om het gebruik van materialen, elk element draagt bij aan het algemene gevoel van een ruimte. Daarbij wordt het aspect akoestiek vaak onderschat, hoewel een optimale isolatie van contactgeluiden en geluidsabsorptie zeer belangrijk zijn om een gezonde en productieve werkomgeving te creëren. Daarom is geluiddemping door middel van vloeren een onmisbaar onderdeel geworden van de interieurvormgeving in hedendaagse bouw- en renovatieprojecten.

Wij leveren IVC Basalt Echo rechtstreeks vanuit de fabriek

  • ca. 5 werkdagen, echter onder voorbehoud.

Belangrijkste eigenschappen IVC Basalt Echo

  • Zeer geschikt voor zwaar projectgebruik
  • permanent antistatisch
  • 32db Reductie van contactgeluid
Richtprijs:
€ 26,44 per m², excl. btw
Vraag hier uw offerte aan

Home >>IVC Basalt Echo

Wij helpen u graag verder neem contact op