+31 (0)33-456 21 50
ivc Bruut 911 sfeer
ivc Bruut 911 sfeerivc Bruut 838 sfeer 1ivc Bruut 975 sfeer
IVC Bruut 545

IVC Bruut 545

ivc Bruut 569

ivc Bruut 569

ivc Bruut 685

ivc Bruut 685

ivc Bruut 733

ivc Bruut 733

ivc Bruut 745

ivc Bruut 745

ivc Bruut 751

ivc Bruut 751

ivc Bruut 838

ivc Bruut 838

ivc Bruut 911

ivc Bruut 911

ivc Bruut 959

ivc Bruut 959

ivc Bruut 969

ivc Bruut 969

ivc Bruut 975

ivc Bruut 975

ivc Bruut 989

ivc Bruut 989

Kleurstaal aanvragen?

IVC Imperfection Collectie

De Bruut is één van de tapijttegels uit de Imperfection Collectie van IVC, alle tegels uit deze mooie collectie zijn aanvullend aan elkaar. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden, en maak een afspraak met één van onze vertegenwoordigers.

IVC BRUUT met EcoFlexTM Echo, veel meer dan geluiddempend

Gemaakt voor meer comfort

Met toekomstgerichte en duurzame vloeroplossingen zetten wij ons continu in om de langdurige kwaliteit van onze producten te garanderen. Deze slimme materiaalkeuze zorgt ook voor meer loopcomfort en voorkomt spiervermoeidheid.

Milieuvriendelijke vloeren

Producten duurzamer maken is een integraal onderdeel van ons innovatie en ontwerpproces. De verhoogde akoestische doeltreffendheid van EcoFlex™ Echo wordt verkregen door een extra laag 94% gerecycled polyestervilt.

Backing voor elk vloerproject waar akoestiek belangrijk is

Iedereen heeft recht op een betere akoestiek en meer ergonomisch comfort. Daarom hebben we een superieure backing ontwikkeld die rekening houdt met contactgeluidsisolatie, geluidsabsorptie en loopcomfort.

Wanneer er aan specifieke technische eisen met betrekking tot de akoestiek van een ruimte moet worden voldaan, is EcoFlex™ Echo precies wat u nodig heeft. In vergelijking met een standaard ruglaag zorgt EcoFlex™ Echo voor een demping van het contactgeluid tot wel 25% en een verbetering van de geluidsabsorptiewaarden tot wel 100%.

EcoFlex™ Echo-tapijttegels zorgen voor een betere contactgeluiddemping en geluidsabsorptie, en zijn gemaakt om lang mee te gaan. De tegels zijn getest volgens de EN1307-norm, waardoor alle aspecten, van de dimensionale stabiliteit en het brandgedrag tot een perfecte naadafwerking, van hoge kwaliteit zijn.

IVC Bruut tapijttegels

Met karaktervolle soberheid geeft IVC Grit elke ruimte een ziel. Het garen baant zich een weg via eenvoudig geweven structuren die subtiele imperfecties vertonen. Met duurzame materialen zorgt Grit bovendien voor een superieure akoestiek en betere luchtkwaliteit.

Wij leveren IVC Bruut  rechtstreeks vanuit de fabriek

  • ca. 5 werkdagen, echter onder voorbehoud.

Belangrijkste eigenschappen IVC Bruut 

  • Zeer geschikt voor zwaar projectgebruik
  • permanent antistatisch
  • 29db Reductie van contactgeluid
Richtprijs:
€ 45,00 per m², excl. btw
Vraag hier uw offerte aan

Home >>IVC Bruut tapijttegels

Wij helpen u graag verder neem contact op