+31 (0)33-456 21 50

Milliken

De vloerbedekkingsmarkt in Europa, het Midden-Oosten, India en Afrika wordt bediend vanuit de ontwerp- en productiefaciliteit van Milliken in het noordwesten van Engeland. Milliken heeft al meer dan 25 jaar prijswinnende tapijttegels van deze locatie geproduceerd.

Marktsegmeten Milliken

Kantoor

Met een breed scala aan constructietypes, budgetopties en esthetische mogelijkheden in tapijt en LVT, loopt Milliken voorop in het aanbieden van hoogwaardige vloerbedekkingsoplossingen voor de zakelijke markt. Milliken-tapijten bieden tastbare ergonomische en akoestische voordelen en leveren een positieve bijdrage aan de productiviteit en het welzijn van het personeel.

Onderwijs

Bij het kiezen van vloerbedekking voor een school of universiteit, is er meer te overwegen dan alleen prijs en ontwerp. De juiste vloerbedekking heeft een diepgaand effect op de onderwijsomgeving en het leervermogen van de studenten en het Milliken-tapijt biedt oplossingen die bijdragen aan een verbeterde akoestiek, comfort, luchtkwaliteit binnenshuis en veiligheid.

Retail

Milliken's portfolio biedt een reeks opties die het esthetische en merkimago van elke winkelomgeving zullen verbeteren. Het modulaire formaat van het Milliken tapijt biedt niet alleen een praktische en flexibele installatieoplossing, de Comfort Plus®-kussenrug biedt een comfortabele ondergrondse ervaring met indrukwekkende akoestische eigenschappen, die ervoor zorgen dat klanten genieten van een betere winkelervaring.

Openbare gebouwen 

Milliken-tapijt kan een uitnodigende en langdurige vloerbedekkingoplossing vormen die bestand is tegen de zwaarste niveaus van voetverkeer. Tegelijkertijd maken de unieke ontwerpmogelijkheden van Miliken in openbare ruimtes zoals luchthavens, sportstadions en conferentiecentra patronen mogelijk die via het vloervlak een sterke regionale of merkidentiteit kunnen communiceren.

Horeca en vrijetijd

Met tientallen jaren ervaring in het bedienen van de wereldwijde horecamarkt, heeft Milliken met enkele van 's werelds grootste hotelketens gewerkt en vloerbedekkingsoplossingen geleverd aan enkele van de meest veeleisende casino- en gamingomgevingen. Ons uitgebreide portfolio omvat standaard- en aangepaste tapijtoplossingen voor een groot aantal openbare ruimtes en ruimtes voor gastenkamers.

Home >Milliken

Wij helpen u graag verder neem contact op