+31 (0)33-456 21 50

Mohawk Art Intervention: Ontdek de collectie

Mohawk Art Intervention is een inspirerende tapijttegelcollectie van Creative Spark, Expension Point en Blurred Edge die geweldig design toegankelijker maakt. Geïnspireerd door Amerikaanse kunststromingen uit de 20e eeuw, nodigt deze collectie u uit om op nieuwe manieren verbinding te maken met uw werkomgeving.

Mohawk Art Intervention

Mix en match voor eindeloze ontwerpmogelijkheden

Het gedeelde kleurenpalet van Art Intervention, gemaakt van in de massa geverfd nylon, creëert speelse combinaties voor eindeloze ontwerpmogelijkheden. De drie patronen kunnen samenkomen of op zichzelf staan, waardoor u de creativiteit en doelgerichte behendigheid van arrangementen in kleur kunt verkennen.

Voordelen van Mohawk Art Intervention tapijttegels

  • Ondersteunende en inspirerende interieurs
  • Helpt gebruikers om verbinding te maken en samen te werken
  • Gebaseerd op dezelfde kleuren en garenbank als de Contour en Rudiments collecties
  • Gemaakt om te mixen en matchen voor unieke ontwerpen
  • Downloaden van mix & match hoofdstukken met inspiratie mogelijk

Waarom kiezen voor Van de Kuil als uw projectvloeren specialist?

Als autoriteit op het gebied van projectvloeren, biedt Van de Kuil u hoogwaardige Mohawk Art Intervention tapijttegels. Met onze jarenlange ervaring en expertise helpen wij u graag bij het creëren van inspirerende ruimtes door kleur en design. Kies voor de kwaliteit en service van een specialist en laat u overtuigen door onze passie voor duurzame en stijlvolle vloeroplossingen.

Neem vandaag nog contact op met Van de Kuil en ontdek de mogelijkheden van Mohawk Art Intervention voor uw project. Wij staan klaar om uw vloer tot leven te brengen!

 

Home >Mohawk Art Intervention

Wij helpen u graag verder neem contact op