+31 (0)33-456 21 50

Mohawk Pattern Collectie

De MoHawk Pattern Collectie: stijlvolle tapijttegels voor een optimale werkomgeving

De MoHawk Pattern Collectie van Van de Kuil is een hoogwaardige collectie tapijttegels die de individualiteit van de ervaring uitdrukt. Deze innovatieve collectie is geïnspireerd op persoonlijke reacties op manieren van werken, terwijl we streven naar een plek voor ons eigen welzijn. De collectie omvat drie unieke series: Mohawk Balanced, Mohawk Tailored en Mohawk Unchained.

Drie stijlvolle designs voor elke werkomgeving

De Pattern collectie bestaat uit drie unieke designs die elk een eigen sfeer en stijl creëren:

  • Balanced: Ervaar het comfort van orde met een sterk gevoel van routine en ritme. Balanced brengt een gestructureerde en geordende uitstraling naar de werkomgeving, ontworpen door experts in de branche.
  • Tailored: Omarm de flexibiliteit van controle met een aanpasbaar en dynamisch design. Tailored is geïnspireerd op persoonlijkheden die soepel kunnen schakelen tussen taken en samenwerking.
  • Unchained: Zoek de vrijheid van een vrije vorm met een expressief patroon dat nomaden vertegenwoordigt die rondtrekken en overal werken. Unchained voegt een levendige textuur toe in alle 16 beschikbare kleuren.

Voordelen van de MoHawk Pattern Collectie

De MoHawk Pattern Collectie biedt enkele unieke voordelen ten opzichte van concurrerende producten:

  • Gemaakt met Thrive® matter, het eerste koolstofnegatieve nylongaren ter wereld, ontwikkeld door experts in duurzame materialen.
  • Uitstekende geluidsabsorptie en geluidsisolatie voor een rustigere werkomgeving, gebaseerd op jarenlange onderzoeken naar akoestiek.
  • Verkrijgbaar in 16 stijlvolle kleuren voor diverse ontwerpmogelijkheden, samengesteld door toonaangevende interieurdesigners.
  • Duurzaam geproduceerd met 90% gerecycled materiaal, volgens de strengste milieunormen.

Creëer de perfecte respons voor flexibele ruimtes

Tapijttegels uit de MoHawk Pattern Collectie spelen een cruciale rol bij het verbeteren van de werkomgeving door uitstekende geluidsabsorptie en geluidsisolatie te bieden. Het driedimensionale oppervlak dempt effectief geluid, wat resulteert in een lager geluidsniveau op kantoor. Dit bevordert een rustigere en meer ontspannen sfeer en stimuleert een betere focus en concentratie bij medewerkers, volgens studies van toonaangevende universiteiten.

Kies voor de expertise en kwaliteit van MoHawk om uw kantoor- of hotelinrichting naar een hoger niveau te tillen. Met de Pattern Collectie creëert u niet alleen een stijlvolle en functionele vloer, maar draagt u ook bij aan het welzijn van gebruikers en aan een duurzamere toekomst, zoals bevestigd door toonaangevende milieuorganisaties.

Home >Mohawk Pattern Collectie

Wij helpen u graag verder neem contact op