+31 (0)33-456 21 50

Onze missie en visie: een fundament voor uw werkomgeving

Bij Van de Kuil begrijpen we dat de basis van elke succesvolle organisatie begint bij een gezonde en duurzame werkomgeving. Dit principe vormt de kern van onze missie en visie. Als toonaangevende specialist in projectvloeren zetten wij ons in om bij te dragen aan een werkomgeving die niet alleen het welzijn van iedere medewerker bevordert, maar ook de ecologische voetafdruk van uw organisatie verkleint.

Een gezonde en duurzame werkomgeving voor iedereen

Onze visie is helder: "Bijdragen aan een gezonde en duurzame werkomgeving voor iedereen!" Dit is niet slechts een leus, maar een belofte. Een belofte die wij dagelijks waarmaken door samen met u, onze gewaardeerde opdrachtgevers, te kijken naar vloeroplossingen die het beste passen bij uw unieke situatie.

Wij zijn ervan overtuigd dat iedere werkplek, op elk moment, moet bijdragen aan het welzijn van haar gebruikers. Dit realiseren wij door niet alleen ons assortiment kritisch te evalueren, maar ook door voortdurend op zoek te gaan naar innovatieve producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Onze missie: midden in de maatschappij

Als Projectvloeren Specialist staan wij midden in de samenleving. Het ondernemen met oog voor kwaliteit en de omgeving staat bij ons hoog in het vaandel. Wij nemen onze verantwoordelijkheid ten opzichte van de maatschappij serieus en streven ernaar om met onze producten en diensten een positieve impact te maken.

Onze kernwaarden

Onze kernwaarden weerspiegelen onze toewijding aan kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Wij zijn:

  • Behulpzaam: Wij staan altijd klaar om u te ondersteunen met advies en praktische hulp.
  • Betrouwbaar: Ons advies is altijd eerlijk, duidelijk en transparant.
  • Communicatief: Wij geloven in open en directe communicatie.
  • Doelgericht: Dankzij onze expertise vinden wij altijd een passende oplossing.
  • Klantvriendelijk: Uw behoeften en gevoelens staan centraal in onze dienstverlening.
  • Kwaliteitsbewust: Wij streven continu naar verbetering.
  • Ontwikkelingsgericht: Onze medewerkers zijn altijd in ontwikkeling om u beter van dienst te kunnen zijn.
  • Samenwerkend: Flexibiliteit en aanpassingsvermogen maken ons een ideale partner.
  • Familiebedrijf: Meer dan 50 jaar ervaring, van generatie op generatie.
  • Gepassioneerd: Wij hebben een passie voor het realiseren van prachtige vloeren.

Met meer dan een halve eeuw ervaring hebben wij ons ontwikkeld tot een autoriteit op het gebied van projectvloeren. Onze expertise en toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid maken ons de ideale partner voor iedere organisatie die streeft naar een gezonde en duurzame werkomgeving.

Ontdek hoe Van de Kuil u kan helpen bij het realiseren van uw ideale werkomgeving. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen bouwen we aan een duurzame toekomst.

Home >>Missie en Visie

Wij helpen u graag verder neem contact op