+31 (0)33-4562150

Misie en Visie

Missie

Projectvloeren Specialist is een team van toegewijde, positieve mensen die altijd evenwichtig, integraal en eerlijk streven. We zullen binnen onze '14 Culturele Punten' werken om ervoor te zorgen dat iedereen die aanraakt of wordt aangeraakt door het Projectvloeren Specialist-team sterk profiteert.

Visie

Altijd een passende oplossing en een langdurige relatie, dat zijn onze uitgangspunten.  We voelen ons betrokken bij uw project en we staan voor transparante oplossingen, eerlijk advies en bevlogen service en support.  Iedereen verdient een gezond mogelijke werkomgeving 

 

Bedrijfscultuur van Projectvloeren Specialist

1. Commitment

“Ik zet mezelf in voor de volle 100% bij alles wat ik doe, totdat ik slaag. Ik sta volledig achter de visie, missie, cultuur en het succes van Projectvloeren Specialist, het huidige en toekomstige team, en onze Klanten. Altijd.”

2. Eigenaarschap

“Ik ben zelf geheel verantwoordelijk voor mijn acties en de gevolgen hiervan en ben aanspreekbaar op alles wat zich afspeelt in mijn werk en mijn leven. Ik weet dat voordat verandering tot stand zullen komen, ikzelf als eerste moet veranderen”

3. Integriteit

“ik spreek altijd de waarheid. Wat ik beloof zal ik nakomen. Ik maak alleen afspraken met mezelf en anderen die wil ik nakomen. Mocht dit eventueel lijken niet te gaan lukken dan communiceer ik dit duidelijk bij de eerste gelegenheid die zich voordoet”

4. Uitmuntendheid

“Goed is niet goed genoeg. Ik zal altijd producten of diensten leveren van uitmuntende kwaliteit die waarde toevoegen voor alle betrokkenen op de lange termijn. Ik zoek naar mogelijkheden om meer te doen met minder en volg de pad van constante en nooit eindigende verbetering en vernieuwing”

5. Communicatie

“Ik spreek positief over mijn collega’s, mijn klanten en Projectvloeren Specialist in zowel publiekelijk als privé aangelegenheid Ik spreek met goede bedoelingen en maak daarbij gebruik van motiverende en positieve bewoordingen. Ik luister niet naar sarcasme of roddels en maak mezelf er ook niet schuldig aan. Ik neem aan wat er gezegd word geldt als de waarheid voor de spreker op dat moment en ik neem de verantwoordelijkheid voor de reacties op mijn communicatie. Bij het groeten en afscheid nemen van mensen noem ik hen bij hun naam. Ik maak als altijd eerst excuses voor elke verstoring in de relatie en ga dan zoeken naar een oplossing. Ik bespreek zorgen alleen privé met de betrokken persoon.”

6. Succes

“In alles wat ik doe concentreer ik mijn gedachten, energie en aandacht volledig op het positieve resultaat. Ik wil winnen en zorg ervoor dat ook andere winnen. Win /Win. Altijd, toon ik mijn innerlijke trots, voorspoed, bekwaamheid en zelfvertrouwen. Ik ben een succesvolle persoon.”

7. Ontwikkeling

“Ik leer van mijn fouten. Ik leer, groei en ontwikkel mezelf continu, zodat ik mijn teamgenoten ook kan helpen leren, groeien en ontwikkelen. Ik geef praktische en bruikbare tips en geef mijn kennis graag door.

8. Samenwerken

“Ik ben een teamspeler teamleider. Ik doe alles wat nodig is om het team bij elkaar te behouden en de teamdoelen te bereiken. Ik richt mij op samenwerking en kom altijd tot een beste oplossing, niet tot compromis. Ik ben flexibel op mijn werk en is staat om te veranderen als wat ik doe niet werkt. Ik vraag om hulp als ik het nodig heb en ik help anderen die mij ten hulp vragen”

9. Balans

“Ik benader het leven evenwichtig, omdat ik weet dat de spirituele, sociale, fysieke en familie aspecten net zo belangrijk zijn als de financiële en intellectuele aspecten. Ik maak mijn werk en mijn belangrijkste taken af, zodat ik voldoende ‘quality time’ heb voor mezelf en mijn gezin heb. Ook zorg ik voor tijd om mezelf te vernieuwen.”

10. Plezier

“Ik zie mijn leven als een reis om te genieten en te waarderen. Ik creëer een sfeer van plezier en geluk, zodat iedereen om mij heen daar ook van kan genieten.

11. Systemen

“Ik kijk altijd naar het systeem voor een oplossing. Als er een probleem ontstaat, pas ik een correctie uit het systeem toe. Ik maak bij voorkeur van een systeemoplossing om te innoveren in plaats van te proberen de mensen te veranderen. Ik blijf trouw aan het systeem en volg het systeem precies, totdat er een nieuw systeem wordt ingevoerd. Zodra ik kans zie op een verbetering van het systeem, reik ik deze aan bij de eerste gelegenheid.”

12. Consistentie

“Ik ben consistent in mij handelen, zodat mijn klanten en teamgenoten zich altijd prettig voelen in de omgang met mij. Ik ben gedisciplineerd in mijn werk en daarom zijn mijn resultaten, groei en succes consistent.”

13. Dankbaarheid

“Ik ben oprecht een dankbaar persoon. Ik bedank mensen en geef vaak blijk van mijn waardering op verschillende manieren. Zo weet men overal om me heen hoeveel ik alles en iedereen in mijn leven waardeer. Ik vier mijn overwinningen en de overwinningen van mijn klanten en het Team. Ik betrap mijzelf en andere consequent op de dingen die we goed doen.”

14. Overvloed

“Ik ben een overvloedig persoon, ik verdien mijn overvloed en ik ben gemakkelijk in staat om het zowel te geven als te ontvangen. Ik zorg voor overvloed op alle gebieden van mijn leven, met respect voor mijn eigenwaarden en die van anderen. Ik word beloond voor de mate van overvloed die ik voor andere creëer en ik accepteer dat ik alleen die mate van overvloed ontvang die hiermee in balans is.”

>>Misie en Visie

Wij helpen u graag verder neem contact op