+31 (0)33-456 21 50

Vinylvloer of PVC vloer laten reinigen 

Ook bij een Vinyl of PVC vloer komt onderhoud kijken. Wanneer er beschadigingen of vervuilingen in de vloer zitten, is het zaak om de vloer te laten schoonmaken. Wij reijnigen de vloer doormiddel van een schobzuigmachine en uiteraard de juiste schoonmaakmiddel. De randen worden gereinigd met een kantenschrobber waarna het vuil en vocht opgezogen wordt met een waterzuiger. Als laatste wordt dan de vloer geneutraliseerd door een spoeling met water.

Planmatig vloer onderhoud Pvc vloeren

Wanneer je een vloer hebt die intensief gebruikt wordt, is het verstandig om onderhoud in te plannen. Dit zorgt er voor dat er geen achterstallig werk ontstaat. Naast het planmatig onderhoud, geven we vrijblijvend advies in krasvrije wiel- en pootsystemen. Alles voor een langere levensduur.

Contact Opnemen 

Een tweede leven voor jouw PVC vloer

Hoe ziet jouw PVC-vloer eruit? Is het met gewoon onderhoud nog te reinigen of is het al bijna afgeschreven vanwege intensief gebruik? Wij bieden jouw vloer een tweede leven. Wij herstellen de toplaag en geven de vloer weer een mooie uitstraling. Wat zijn voor jou de voordelen? Lees hieronder meer.

  • Geen overlast (werken buiten kantoortijd)
  • Jaarlijks jouw PVC stroken als nieuw
  • Langere levensduur door goed onderhoud
  • Goede onderhoudsmiddelen (zonder residu)
  • Geen rand en vuil opbouw
  • Planmatig onderhoud met exacte investering specificatie vooraf

Vinyl of PVC vloer schoonmaken?

Als je er voor kiest om de vloer te laten reinigen door Projectvloeren Specialist dan ga je in zee met een professional. Wij komen graag vrijblijvend langs om kennis te maken en een plan op te stellen. Zo krijg je weer de stralende vloer zoals je hem kocht.

Wilt u meer weten over gespecialiseerde reiniging  Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden of bel 033 456 21 50

Contact opnemen

Home >>>Onderhoud Pvc vloeren

Wij helpen u graag verder neem contact op