+31 (0)33-4562150

Onderhoud Pvc vloeren

Preventieve maatregelen:

Een preventieve maatregel ter voorkoming van aanhechting van vuil en vocht, is het plaatsen van een schoonloopmat en het meerdere keren per week stofwissen. Het is eveneens raadzaam om schuivende onderdelen, zoals tafels en stoelen, te voorzien van speciale glijders die krassen op de vloer tegengaan.

Dagelijks onderhoud:

Afhankelijk van de vervuilingsgraad moet de vloer meerdere keren per week worden onderhouden. Stof en losse vervuiling zullen met een stofzuiger of stofwisser (geen olie achtige doekjes) verwijderd moeten worden. Gebruik voor het dagelijks onderhoud een neutrale reiniger, met een klamvochtige mop aanbrengen en laten drogen. Tevens geschikt voor gebruik i.c.m. schrobzuigmachine (voorzien van juiste pad of schrobborstel). Opmerking: Gebruik van onjuiste reinigings- en onderhoudsmiddelen kan negatieve invloed hebben op de vloer.

Vlekken en schopstrepen:

Hardnekkige vlekken en schopstrepen, die niet door het dagelijks onderhoud worden verwijderd, kunnen met behulp van bv. RZ Vlekverwijderaar worden behandeld. Op de vlek sprayen en 5 minuten laten inwerken. Vervolgens met een absorberende doek of zachte borstel de vlek verwijderen. Daarna onmiddellijk spoelen met schoon water of de vloer afnemen met een klamvochtige mop. Vlekken zo snel mogelijk verwijderen, zodat de toplaag niet wordt aangetast.

GESPECIALISEERD ONDERHOUD

Het doel van gespecialiseerde reiniging is het pvc schoon houden en een coherent uitzicht behouden.  We raden aan om het gespecialiseerde onderhoud 2 tot 3 keer per jaar uit te voeren.

Wilt u meer weten over gespecialiseerde reiniging  Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden of bel 033 456 21 50

Contact opnemen

>>>Onderhoud Pvc vloeren

Wij helpen u graag verder neem contact op