+31 (0)33-456 21 50

BLOQ Canvas Tapijttegels Amsterdam | 2024

Ontdek de veelzijdigheid van BLOQ Canvas Amsterdam

Voordat we de tapijttegels konden installeren, moesten we in een volledig kantoor het breedtapijt vervangen door tapijttegels, en dat viel ons zwaar. Het was geen eenvoudig project; het tapijt was zo stevig verlijmd dat het niet gemakkelijk te verwijderen was. Dit was een bijzonder zware taak.

We moesten op verschillende plekken de vloer bijwerken voordat we de tapijttegels konden leggen, wat helaas extra kosten met zich meebrengt die wij moeten doorberekenen. 

Helaas is het niet mogelijk om het oude tapijt te hergebruiken, noch kunnen er op dit moment grondstoffen uit gewonnen worden, wat wij niet duurzaam achten. Dit is het resultaat van de keuzes die eerder zijn gemaakt.

Plan van aanpak voor het vervangen van het oude tapijt (globaal)

  1. Verwijderen oude vloerbedekking
  2. Schuren ondervloer, voor optimale hechting van de antislip
  3. Repareren ondervloer
  4. Leggen van tapijttegels BLOQ Canvas 535 Sky

Waarom globaal? Elk project is uniek en kent zijn eigen uitdagingen. In dit geval zat het tapijt muurvast, moest de ondervloer gerepareerd worden en stond het vol met meubels. Alles bij elkaar maak het uitdagend.  

Tapijttegels zijn vaak de ideale oplossing.

BLOQ Canvas Amsterdam biedt een innovatieve oplossing voor moderne kantoorruimtes. Of je nu een groot bedrijf hebt of een klein kantoor, BLOQ Canvas Amsterdam heeft de perfecte tapijttegels om jouw werkruimte te transformeren. Deze tapijttegels zijn niet alleen stijlvol en duurzaam, maar ook milieuvriendelijk. Door gebruik te maken van gerecyclede materialen, draagt BLOQ Canvas bij aan een groenere toekomst. In dit artikel ontdek je alles over de voordelen van BLOQ Canvas Amsterdam en hoe deze tapijttegels jouw kantoor kunnen verbeteren.

De voordelen van BLOQ Canvas tapijttegels

BLOQ Canvas biedt een breed scala aan tapijttegels die perfect zijn voor elke kantooromgeving. Deze tapijttegels zijn ontworpen met oog voor detail en duurzaamheid. Een van de grootste voordelen van BLOQ Canvas is de focus op recycling. De tapijttegels zijn gemaakt van gerecyclede materialen, wat betekent dat je niet alleen een stijlvolle vloer krijgt, maar ook bijdraagt aan een beter milieu. Bovendien zijn de tapijttegels eenvoudig te installeren / vervangen en te onderhouden, waardoor ze ideaal zijn voor drukke kantoorruimtes. BLOQ Canvas zorgt ervoor dat jouw kantoortapijt er altijd perfect uitziet.

Waarom kiezen voor BLOQ Canvas Amsterdam?

Er zijn verschillende redenen waarom BLOQ Canvas Amsterdam de beste keuze is voor jouw kantoor:

  • Duurzaamheid: De tapijttegels zijn gemaakt van gerecyclede materialen.
  • Stijlvol design: Er is een breed scala aan kleuren en patronen beschikbaar.
  • Eenvoudige installatie: De tapijttegels zijn gemakkelijk te leggen en te vervangen.
  • Onderhoudsvriendelijk: De tapijttegels zijn eenvoudig schoon te maken en te onderhouden.

Met BLOQ Canvas Amsterdam kies je voor kwaliteit en duurzaamheid. Deze tapijttegels zijn ontworpen om lang mee te gaan en jouw kantoor een professionele uitstraling te geven.

Hoe BLOQ Canvas Amsterdam jouw kantoor kan transformeren

BLOQ Canvas Amsterdam biedt niet alleen tapijttegels, maar ook een complete oplossing voor jouw kantoorvloer. Met de verschillende kleuren en patronen kun je een unieke en inspirerende werkruimte creëren. De tapijttegels zijn perfect voor open kantoorruimtes, vergaderzalen en zelfs ontvangstruimtes. Dankzij de duurzame materialen en het eenvoudige onderhoud, blijven de tapijttegels er jarenlang als nieuw uitzien. BLOQ Canvas helpt je om een werkruimte te creëren die zowel functioneel als stijlvol is.

Entreetapijt

Om het helemaal perfect te krijgen hebben wij de entree ook voorzien van een nieuwe Entreetapijt (Desso Defendeen goede entree zone verkomt vervuiling van de achterliggende vloerbedekking.

 

BLOQ Canvas Amsterdam (1) BLOQ Canvas Amsterdam (2) BLOQ Canvas Amsterdam (3) BLOQ Canvas Amsterdam (5) BLOQ Canvas Amsterdam (6) BLOQ Canvas Amsterdam (7) BLOQ Canvas Amsterdam (8) BLOQ Canvas Amsterdam (9) BLOQ Canvas Amsterdam (10) BLOQ Canvas Amsterdam (11) BLOQ Canvas Amsterdam (4)

Home >>BLOQ Canvas Tapijttegels Amsterdam

Wij helpen u graag verder neem contact op