+31 (0)33-456 21 50

Desso Essence Vianen | 2021

Duurzaamheid, kwaliteit, innovatie en de fraaie matte uitstraling speelden een belangrijke rol bij de keuze van de vloeren.  

Ook dit project van Karbouw is een echt kantoor 2.0 geworden. Heel licht en ruimtelijk, en meer een ontmoetingsplek in een semi-huiselijke sfeer dan een klassiek kantoor.

Desso Essence Vianen

Er is gekozen voor Desso Essence kleur 8413 in de kantoren vanwege de mooie blauwe kleur met het accent van het logo van de huurder.  DESSO Essence, is een opvallend eenvoudige vloeroplossing, die uitermate betaalbaar is en eindeloze creatieve mogelijkheden biedt voor commerciële interieurs.

Tarkett iD Inspiration 55

In de algemene ruimtes en de kantoortuin is voor Tarkett iD Inspiration 55 Classic gekozen, ultra-matte afwerking en een realistische vloeren-look.  De toplaag van de iD 55 is een  PU-coating TEKTANIUM aangebracht met een ultramat effect en geeft warmte en realisme aan de look en feel van de vloerbedekking, terwijl het tegelijkertijd vlekbestendig en gemakkelijk schoon te maken is.

Meerdere Diciplines op 1 project

Omdat niet alleen de vloer gedaan moest worden, maar ook wanden verplaatsen/verwijderen, plafond platen vervangen. En ook schilderen hebben wij alle punten die wij moesten doen op een rij gezet. Tussen onze fases door werden alle andere disciplines aangepakt. Zodat dit project keurig en op tijd werden afgerond.

Tarkett Restart

Alle oude vloerbedekking en onze snijafval gaan terug naar Tarkett om weer gerycled te worden.  Tarkett heeft 9 Recyclecentra speciale recyclingcentra over de hele wereld om vloeren te recyclen. 

Desso Essence Vianen Desso_Tarkett Vianen PVC stroken Vianen Tarkett iD 55 Inspiration Classis  Vianen Vloerbedekking Vianen

Home >>Desso Essence Vianen

Wij helpen u graag verder neem contact op