+31 (0)33-456 21 50

Desso Stratos Hilversum | 2015

Desso Stratos: Stijlvolle tapijttegels voor een unieke uitstraling

Desso Stratos is een veelzijdige collectie tapijttegels die jouw interieur naar een hoger niveau tilt. Of je nu op zoek bent naar een subtiele achtergrond of een opvallend statement, deze tapijttegels bieden eindeloze mogelijkheden om jouw ruimte te transformeren. In dit artikel nemen we je mee in de wereld van Desso Stratos en laten we zien hoe deze tapijttegels jouw project kunnen verrijken. We bespreken de unieke eigenschappen, toepassingsmogelijkheden en waarom steeds meer mensen kiezen voor deze duurzame vloeroplossing.

De veelzijdigheid van Desso Stratos tapijttegels

Desso Stratos tapijttegels zijn ontworpen om te inspireren en te verrassen. Met een breed scala aan kleuren en patronen kun je eindeloos combineren en creëren. Of je nu een zakelijke omgeving wilt opfrissen of een huiselijke sfeer wilt creëren, Desso Stratos biedt de perfecte oplossing. Enkele kenmerken die deze tapijttegels zo bijzonder maken:

 • Duurzame materialen voor een lange levensduur
 • Uitstekende geluidsdemping voor een rustige omgeving
 • Eenvoudig te installeren en te onderhouden
 • Geschikt voor zowel residentiële als commerciële ruimtes

Door de flexibiliteit van tapijttegels kun je gemakkelijk unieke patronen en designs creëren. Denk bijvoorbeeld aan een speelse loper in een kantoorruimte of een kleurrijk vloerkleed van tapijttegels in je woonkamer. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Desso Stratos Hilversum: Een inspirerend voorbeeld

Een prachtig voorbeeld van de creatieve mogelijkheden van Desso Stratos vind je in een project in Hilversum. Hier werd een loper gemaakt van Desso Stratos tapijttegels, die perfect contrasteert met de bestaande houten vloer. Door verschillende kleuren te combineren, ontstond er een speels en uniek karakter in de ruimte. Dit project laat zien hoe je met Desso Stratos eenvoudig een opvallend element kunt toevoegen aan je interieur.

Enkele highlights van dit project:

 1. Contrasterende combinatie met houten vloer
 2. Gebruik van meerdere kleuren voor een speels effect
 3. Creatie van een visueel aantrekkelijke loopzone
 4. Naadloze integratie in de bestaande ruimte

Dit voorbeeld in Hilversum toont aan hoe veelzijdig Desso Stratos tapijttegels zijn en hoe je ze kunt gebruiken om een ruimte te transformeren.

Waarom kiezen voor duurzame vloeren?

In een tijd waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt, bieden Desso Stratos tapijttegels een milieuvriendelijke vloeroplossing. Deze tapijttegels zijn ontworpen met het oog op de toekomst en bieden verschillende voordelen op het gebied van duurzaamheid:

 • Gemaakt van gerecyclede materialen
 • Lange levensduur, waardoor minder vaak vervanging nodig is
 • Eenvoudig te reinigen en onderhouden, wat energie en water bespaart
 • Mogelijkheid om individuele tegels te vervangen in plaats van de hele vloer

Door te kiezen voor duurzame vloeren zoals Desso Stratos, draag je niet alleen bij aan een beter milieu, maar investeer je ook in een vloer die jarenlang meegaat en er prachtig uit blijft zien.

Ontdek de mogelijkheden van Desso Stratos voor jouw project

Ben je geïnspireerd geraakt door de veelzijdigheid en duurzaamheid van Desso Stratos tapijttegels? Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte vloeroplossing voor jouw project. Of je nu een kantoor wilt inrichten, een winkel wilt restylen of je woonkamer een nieuwe look wilt geven, Desso Stratos biedt eindeloze mogelijkheden.

Neem vandaag nog contact met ons op voor persoonlijk advies en ontdek hoe Desso Stratos jouw ruimte kan transformeren. Samen creëren we een vloer die niet alleen mooi is, maar ook duurzaam en functioneel. Laat je inspireren door de kracht van Desso Stratos en geef jouw interieur de uitstraling die het verdient!

 

Mindgame Mindgame 1_ Desso Stratos Mindgame 2_ Desso Stratos

Home >>Desso Stratos Hilversum

Wij helpen u graag verder neem contact op