+31 (0)33-456 21 50

Desso Tapijttegels Amsterdam | 2015

Desso Tapijttegels Amsterdam zijn de perfecte keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een stijlvolle en duurzame vloeroplossing. Als trouwe klant weet je dat wij bij Van de Kuil altijd streven naar de beste kwaliteit en service. Laat ons je meenemen in een recent project waar we de kracht van Desso tapijttegels hebben laten zien. We delen graag onze expertise en ervaringen, zodat jij geïnspireerd raakt voor je volgende vloervernieuwing. In dit artikel ontdek je hoe we een kantoor in Amsterdam transformeerden met de prachtige Desso Fuse collectie, en waarom deze keuze zo succesvol was.

De transformatie: Van oud naar nieuw met Desso Fuse

Bij dit project in Amsterdam hebben we Desso Fuse tapijttegels toegepast, met verbluffende resultaten. Het kantoor straalt nu meer luxe uit en het lijkt alsof er lichtbalken in de vloer zijn geplaatst. Dit effect creëert een unieke en moderne uitstraling die perfect past bij de professionele omgeving van een kantoor.

De oude situatie bestond uit Desso Libra Lines, een klassieke keuze die zijn tijd had gehad. Door de overstap naar Desso Fuse hebben we niet alleen de uitstraling verbeterd, maar ook bijgedragen aan een meer comfortabele en inspirerende werkomgeving. De subtiele lichteffecten in de vloer zorgen voor een gevoel van ruimte en dynamiek, wat de productiviteit en het welzijn van medewerkers ten goede komt.

Duurzaamheid voorop: Recycling van oude tapijttegels

Als erkende experts in projectvloeren hechten we grote waarde aan duurzaamheid. Bij dit project hebben we het oude tapijt voor recycling aangeboden bij Desso zelf. Zij zorgen ervoor dat maar liefst 99% van het materiaal wordt gerecycled. Dit past perfect bij onze missie om niet alleen de beste vloeroplossingen te bieden, maar ook verantwoordelijk om te gaan met materialen en grondstoffen.

Door te kiezen voor Desso en hun recyclingprogramma, draag je als bedrijf actief bij aan een circulaire economie. Het is een keuze die niet alleen goed is voor het milieu, maar ook je imago als verantwoordelijke onderneming versterkt.

Waarom kiezen voor Desso Tapijttegels in Amsterdam?

Desso staat bekend om hun innovatieve en hoogwaardige tapijttegels. De Desso Fields en Desso Fuse collecties zijn hier uitstekende voorbeelden van. Deze tapijttegels bieden niet alleen esthetische voordelen, maar ook praktische:

  1. Uitstekende geluidsdemping
  2. Eenvoudig te onderhouden
  3. Lange levensduur
  4. Flexibel in ontwerp en installatie
  5. Bijdrage aan een gezond binnenklimaat

Met Desso tapijttegels creëer je een werkomgeving die niet alleen mooi is, maar ook bijdraagt aan het comfort en de productiviteit van je medewerkers. Het is een investering die zich op vele manieren terugbetaalt.

Jouw volgende stap naar een prachtige projectvloer

Ben je geïnspireerd geraakt door dit project en denk je erover na om jouw kantoor of bedrijfsruimte te voorzien van nieuwe tapijttegels? Als trouwe klant weet je dat we altijd voor je klaarstaan met advies op maat. We nodigen je graag uit om contact met ons op te nemen voor een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden voor jouw specifieke situatie.

Samen kunnen we jouw visie voor een stijlvolle en duurzame vloer werkelijkheid maken. Of je nu geïnteresseerd bent in de Desso Fuse collectie die we in dit project hebben gebruikt, of benieuwd bent naar andere opties, wij delen graag onze kennis en ervaring met je. Laten we samen jouw ruimte transformeren tot een plek waar comfort, stijl en duurzaamheid samenkomen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw volgende vloerproject tot een succes kunnen maken. Jouw tevredenheid en vertrouwen in onze expertise zijn voor ons de grootste beloning. We kijken ernaar uit om opnieuw met je samen te werken en je te verrassen met het resultaat!

 

 

WP_20151016_17_31_08_Pro WP_20151024_12_19_57_Pro WP_20151024_12_20_19_Pro

Home >>Desso Tapijttegels Amsterdam

Wij helpen u graag verder neem contact op