+31 (0)33-456 21 50

IVC Step UP Amsterdam | 2020

Een goede entree zoné verdient zichzelf terug.

IVC STEP UP Amsterdam

Een VVE in Amsterdam zocht een goede tapijttegel en ook de entreetapijt was aan vervanging toe. 

Prijstechnische gunstig en moest lang mee, dat was de eisen van deze VVE.  Nadat er veschillende opties met ondersteuning van stalen is de keuze gevallen op 1 fabrikant. en dat was IVC.  

We hebben de entree met IVC Step Up geïnstalleerd, dit vormt een goede barrière voor de achterliggende vloeren. Zo zijn zij verzekerd dat de vuil daar ook achterblijft. 

 

Wist u dat 85% van de vuil in de tapijttegels afkomstig is van buiten.

Tapijttegels soms ook vloertegels genoemd.

Tapijttegels is de meest duurzame product op het gebied van vloerbedekking.

  • Tapijttegels zijn eenvoudig te reinigen 
  • Fijnstof reducerend
  • Eenvoudig te vervangen
  • Gemaakt van gerycyclde grondstoffen
  • Loose lay : geen permanente lijm nodig

Dit zijn enkele voordelen van tapijttegels. Er zijn vele soorten tapijttegels of vloerbedekking? Schakel dan Projectvloeren Specialist in voor Tapijttegels in Driebergen. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze in tapijtegels.

Periodiek onderhoud

Iedere vloer vraagt om een andere aanpak. Met onze jarenlange ervaring weten we wat een vloer nodig heeft om zijn perfecte staat te behouden of terug te krijgen. Onze kennis combineren we met innovatieve technieken en kwalitatief hoogwaardige en milieuvriendelijke producten om ervoor te zorgen dat uw vloer na onderhoud  weer als nieuw is.

Smart Care Trio, is een uinieke manier van tapijtreinigen, dit gebeurt op basis van Kristallen. Met deze reiniging wordt het vuil ingekapseld met behulp van kristallen. We zijn in staat om afhankelijk van de vervuiling de concentratie kristallen aan te passen, waardoor we binnen dezelfde methode lichte tot zware reinigingen toe kunnen passen. Deze methode zorgt ervoor dat uw tapijt er op het blote oog – en zelfs onder enige vergroting – direct schoon uitziet. Het ingekapselde vuil kan vervolgens eenvoudig worden opgezogen.

Home >>IVC Step UP Amsterdam

Wij helpen u graag verder neem contact op