+31 (0)33-456 21 50

Tapijttegels Amsterdam IVC Creative Spark | 2019

Wij leveren en installeren graag tapijttegels in Amsterdam.  Ook deze keer zijn we in Amsterdam geweest om dit te doen.

Tapijttegels Amsterdam

Wij zijn benaderd door een nieuwe klant, ze zijn bij ons terecht gekomen via de website , wij kregen een mail van intresse dus zodoende gingen wij aan de slag om voor die mensen de juiste tegel erbij te zoeken. 

Ze zochten en kwalitatief goede tapijttegel maar die ook prijstechnisch perfect met elkaar matchen.

Laat tijdig uw tapijt reinigen en voorkom daardoor gezondheid problemen.Dit het de oude tapijt , hier zie je dat het oude tapijt erg vies en versleten was.

 Het gaf ook nog eens gezondheids klachten!

Tapijtreinigen had geen zin meer, in jaren geen goed onderhoud gepleegd.

 

Dus wouden ze een nieuwe start maken. Wij hebben een afspraak met hun gemaakt dat wij even langs konden komen met een stalenboek,  wij hadden meerdere opties , Desso , Modulyss , IVC. De mensen waren zeer gecharmeerd van de IVC Creative Spark tegels, maar nu nog de goede kleur. Antreciet is het meest voorkomende en zakelijke kleur. Dat vonden zij de juiste kleur voor hun pand. 

 

Tapijttegels

Tapijttegels is de meest duurzame product op het gebied van vloerbedekking.

  • Tapijttegels zijn eenvoudig te reinigen 
  • Fijnstof reducerend
  • Eenvoudig te vervangen
  • Gemaakt van gerycyclde grondstoffen
  • Loose lay : geen permanente lijm nodig

Dit zijn enkele voordelen van tapijttegels. Er zijn vele soorten tapijttegels of vloerbedekking? Schakel dan Projectvloeren Specialist in voor Tapijttegels in Almere. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze in tapijtegels.

Periodiek onderhoud

Iedere vloer vraagt om een andere aanpak. Met onze jarenlange ervaring weten we wat een vloer nodig heeft om zijn perfecte staat te behouden of terug te krijgen. Onze kennis combineren we met innovatieve technieken en kwalitatief hoogwaardige en milieuvriendelijke producten om ervoor te zorgen dat uw vloer na onderhoud  weer als nieuw is.

Smart Care Trio, is een uinieke manier van tapijtreinigen, dit gebeurt op basis van Kristallen. Met deze reiniging wordt het vuil ingekapseld met behulp van kristallen. We zijn in staat om afhankelijk van de vervuiling de concentratie kristallen aan te passen, waardoor we binnen dezelfde methode lichte tot zware reinigingen toe kunnen passen. Deze methode zorgt ervoor dat uw tapijt er op het blote oog – en zelfs onder enige vergroting – direct schoon uitziet. Het ingekapselde vuil kan vervolgens eenvoudig worden opgezogen.

Tapijttegels Amsterdam (1) Tapijttegels Amsterdam (2) Tapijttegels Amsterdam

Home >>Tapijttegels Amsterdam IVC Creative Spark

Wij helpen u graag verder neem contact op