+31 (0)33-456 21 50

Tapijttegels & PVC Tegels Amersfoort | 2019

Wij leveren en installeren graag tapijttegels in Amersfoort.  Ook deze keer zijn we in Amersfoort geweest om dit te doen.

IVC Metallic Path Tapijttegels Amersfoort

Wij zijn benaderd door een vaste klant , om Tapijtplanken & PVC tegels te leggen

Om de klant op de goede keuze te helpen hebben wij met behulp van stalenboeken gekeken wat ongeveer de wens was. Er zijn veel fabrikanten van tapijttegels, en nog meer verschillende uitstralingen. En uiteraard ging het om prijs/kwaliteit en uitstraling. Eenstandaard tapijt was geen optie. Het moest ook meer luxe uistraling zodoende kwamen wij op tapijttegels  van IVC.  De IVC Metallic Path heeft een mooi subtiel aangebrachte metallic garen.

 

Tapijttegels

Tapijttegels is de meest duurzame product op het gebied van vloerbedekking.

  • Tapijttegels zijn eenvoudig te reinigen 
  • Fijnstof reducerend
  • Eenvoudig te vervangen
  • Gemaakt van gerycyclde grondstoffen
  • Loose lay : geen permanente lijm nodig

Dit zijn enkele voordelen van tapijttegels. Er zijn vele soorten tapijttegels of vloerbedekking? Schakel dan Projectvloeren Specialist in voor Tapijttegels in Driebergen. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze in tapijtegels.

Periodiek onderhoud

Iedere vloer vraagt om een andere aanpak. Met onze jarenlange ervaring weten we wat een vloer nodig heeft om zijn perfecte staat te behouden of terug te krijgen. Onze kennis combineren we met innovatieve technieken en kwalitatief hoogwaardige en milieuvriendelijke producten om ervoor te zorgen dat uw vloer na onderhoud  weer als nieuw is.

Smart Care Trio, is een uinieke manier van tapijtreinigen, dit gebeurt op basis van Kristallen. Met deze reiniging wordt het vuil ingekapseld met behulp van kristallen. We zijn in staat om afhankelijk van de vervuiling de concentratie kristallen aan te passen, waardoor we binnen dezelfde methode lichte tot zware reinigingen toe kunnen passen. Deze methode zorgt ervoor dat uw tapijt er op het blote oog – en zelfs onder enige vergroting – direct schoon uitziet. Het ingekapselde vuil kan vervolgens eenvoudig worden opgezogen.

Home >>Tapijttegels & PVC Tegels Amersfoort

Wij helpen u graag verder neem contact op