+31 (0)33-456 21 50

Projectvloeren voor bedrijven

Wij als Projectvloeren Specialist leveren en leggen Projectvloeren voor bedrijven.

Met een breed scala aan producten, waaronder PVC vloeren in banen en stroken, Projecttapijt en tapijttegels, vloerkleden en linoleum.

Zo bedienen wij in meer dan honderd bedrijven en instellingen in Nederland door middel van strategische merken als BLOQ, Desso, Forbo, Interface, IVC, Milliken, Tarkett. Wij leveren en leggen  designvloeren en functionele vloeren voor diverse segmenten: ziekenhuizen, scholen, woningen, hotels, kantoren en winkels.

Wij zetten ons in voor duurzame vloeroplossing die bij dragen aan de gezondheid en het welzijn van mensen.

Tapijtegels 

Tapijtegels is één van de oplossingen die wij met grote regelmaat gebruiken voor kantoren.  
De kantoorgebouwen van tegenwoordig moeten flexibel zijn, denk maar aan kantoortuinen en flexplekken. Een modulaire vloer sluit daar ideaal op aan en maakt ruimtes sfeervol, functioneel en flexibel. Tapijttegels kunnen snel geïnstalleerd worden, maar ook snel worden verwijderd of aangepast aan de nieuwe omstandigheden. Daarbij worden, tegen lage aanpassingskosten, de werkzaamheden van collega's minimaal onderbroken.

Project vloerbedekking

Ook hebben wij Circulaire Tapijttegels in onze collectie die 100% recyclebaar zijn naar tapijttegels.  Geluiddempende tapijttegels gebruiken wij waar comfort belangrijk is, maar ook spraken van meer geluidshinder.

BLOQ, Desso, Forbo, Interface, IVC en Milliken  zijn onze partners waarmee wij graag werken op het gebied van tapijttegels.

PVC vloeren / Stroken en tegels

PVC stroken worden geproduceerd in diverse patronen, kleuren en stijlen. Ze bieden eindeloze ontwerpmogelijkheden dankzij hun modulaire formaat. De PVC tegels en planken kunnen op diverse manieren worden gelegd: vastlijmen voor zwaar verkeer, los leggen voor snelle renovatie of een kliksysteem voor zwevend gelegde vloeren.

Home >Projectvloeren Voor Bedrijven

Wij helpen u graag verder neem contact op