+31 (0)33-456 21 50
Interface LVT Boundary Metallics

Interface LVT Boundary Metallics

Wetenschap en natuur

Interface LVT Boundary Metallics is een nieuwe aanvulling op ons veerkrachtige LVT-vloersysteem en is speciaal ontworpen om gecombineerd te worden met ons modulaire tapijt. Geïnspireerd op industriële materialen, combineert de collectie warme en koele metallics met de verzachtende patina van de natuur en tijd. Hierbij bedekken de organische patronen en texturen een stedelijke onderliggende structuur die door de mens is gemaakt.

Interface LVT Boundary Metallics

Licht wordt in 6 subtiele kleuren van het oppervlak weerkaatst. Hierdoor is het ook een praktische keuze voor drukke ruimten: de complexe schaduwwerkingen zijn zeer vergevingsgezind voor slijtageplekken en vlekken. Evenals onze andere LVT-collecties, past Boundary Metallics perfect bij ons modulaire tapijt.

Zowel de harde als zachte tegels zijn volledig compatibel qua afmeting en hoogte, zodat ze zonder overgangsstrips, connectoren of overbruggingen kunnen worden gelegd. Het resultaat is een prachtige, onderhoudsvriendelijke vloer, van rand tot rand. Voor een optimaal design produceren wij Boundary Metallics in het vertrouwde 25cm x 100cm Skinny Plankformaat.

Dankzij onze Ceramor™ UV-gestabiliseerde, keramische parel toplaag zijn deze zeer slijtvast. Daarnaast dempt de Sound Choice™-backinglaag het contactgeluid. Uw vloer bepaalt de sfeer dus zowel qua akoestiek als visueel.

Richtprijs:
€ 33,00 per m², excl. btw
Vraag hier uw offerte aan

Home >>Interface LVT Boundary Metallics

Wij helpen u graag verder neem contact op