+31 (0)33-456 21 50
Flexlok

Bent u een professional die zich bezighoudt met het leggen van losliggende LVT-vloeren of tapijttegels zonder gebruik te maken van kleefmiddelen? Dan is Flexlok de oplossing waar u naar op zoek bent!

Met deze innovatieve zelfklevende tabs kunt u eenvoudig en snel uw vloerbedekking installeren, ongeacht de ondergrond. Of het nu gaat om verhoogde vloeren, houten oppervlakken, bestaande vloerbekleding, vinyl of keramische tegels - Flexlok kan overal worden toegepast.

Flexlok biedt niet alleen een stevige grip en stabiliteit voor uw vloerbedekking, maar ook gemak in installatie. Dankzij de flexibiliteit van deze tabs kunt u ze moeiteloos aanbrengen en verwijderen wanneer nodig. Geen gedoe meer met kleefmiddelen die tijd kosten om aan te brengen en lastig zijn om te verwijderen.

Kies voor efficiëntie en kwaliteit met Flexlok! Bestel nu en ontdek hoe dit product uw werkzaamheden aanzienlijk zal vereenvoudigen.

Technische specificaties

Gebruik
  • Lijm en installatiemiddelen
Dikte
  • NaN mm
Verpakking
  • Box with 1 roll of 200 pieces

Flexlok voor Tapijttegels en Looselay PVC

Installeert u loose-lay LVT of Carpet Tiles zonder kleefmiddelen? Flexlok biedt de oplossing.

Deze zelfklevende tabs kunnen geplaatst worden op eender welke ondergrond (verhoogde vloeren, hout, bestaande, vinyl en keramisch).

Richtprijs:
€ 75,00 per stuk, excl. btw
Vraag hier uw offerte aan

Home >>>Flexlok voor Tapijttegels en Looselay PVC

Wij helpen u graag verder neem contact op