+31 (0)33-456 21 50
Moduleo Roots Classic Oak
Moduleo Roots Classic Oak 24438

Moduleo Roots Classic Oak 24438

Moduleo Roots Classic Oak 24837

Moduleo Roots Classic Oak 24837

Moduleo Roots Classic Oak 24864

Moduleo Roots Classic Oak 24864

Moduleo Roots Classic Oak 24932

Moduleo Roots Classic Oak 24932

Moduleo Roots Classic Oak 24125

Moduleo Roots Classic Oak 24125

Moduleo Roots classic Oak 24228

Moduleo Roots classic Oak 24228

Moduleo Roots Classic Oak 24235

Moduleo Roots Classic Oak 24235

Kleurstaal aanvragen?

Moduleo Roots Roots Classic Oak

Dit is een klassieker pur sang. Majestueus en barstensvol rijke kleuraccenten. De Moduleo Roots Roots Classic Oak geeft een natuurgetrouwe weergave van de schoonheid en veelzijdigheid van eikenhout.

Deze collectie bestaat uit 7 kleuren. De stroken hebben een afmeting van 132cm x 19.6cm en zijn 2.5mm dik met een slijtlaag van 0.5mm.

Moduleo presteert perfect in de meest veeleisende omgevingen en krijgt ook nog eens 10 jaar garantie mee. Vraag online vrijblijvend een offerte aan en wij sturen u onze scherpste prijs per email toe. Of kom langs in onze showroom/winkel voor persoonlijk advies.

PVC kopen voor een scherpe prijs

Geef het netto aantal m2’s op en wij berekenen wat er aan pakken nodig is incl. snijverlies. Het snijverlies van deze vloer is 5% en dat ronden we af naar hele pakken. Het snijverlies krijgt u van ons er gratis bij geleverd, zodat u alleen het netto aantal m2’s betaalt!

Wij kunnen uw PVC vloer ook voor u leggen!

U kunt uw Moduleo Roots Roots Classic Oak ook voordelig laten installeren inclusief egaliseren door één van onze ervaren leggers.

  • Slijtlaag: 0,55 mm
  • Ideaal voor project gebruik: kantoor, hotel, wonen
  • Commerciële garantie: 10 jaar

Levertijd Moduleo Roots Classic Oak 

  • indien op voorraad ca. 5 werkdagen.

Wij leveren en leggen Moduleo Roots Classic Oak  voor de zakelijke klant door heel Nederland.

Moduleo Roots Classic Oak

Voor de eigenaren van bedrijven die op zoek zijn naar een vloer met klasse en karakter is er nu de Moduleo Roots Roots Classic Oak. Deze klassieker onder de vloeren ademt majesteit en rijke kleuraccenten uit. De natuurgetrouwe weergave van eikenhout zorgt voor een warme, tijdloze sfeer in uw kantoor of winkelruimte.

Met 7 verschillende kleuren om uit te kiezen biedt deze collectie voor ieder wat wils. De pvc stroken hebben een royale afmeting van 132cm x 19.6cm en zijn maar liefst 2.5mm dik, met een slijtlaag van 0.5mm die garant staat voor jarenlang gebruiksgemak.

Als eigenaar van een bedrijf wilt u alleen het beste voor uw ruimtes, daarom is Moduleo Roots Roots Classic Oak dé keuze als het gaat om hoogwaardige vloeren met stijlvolle allure.

Dit is een klassieker pur sang. Majestueus en barstensvol rijke kleuraccenten. De Moduleo Roots Roots Classic Oak geeft een natuurgetrouwe weergave van de schoonheid en veelzijdigheid van eikenhout. Deze collectie bestaat uit 7 kleuren. 

Richtprijs:
€ 29,00 per m², excl. btw
Vraag hier uw offerte aan

Home >>Moduleo Roots Classic Oak

Wij helpen u graag verder neem contact op