+31 (0)33-456 21 50
SEBO AUTOMATIC XP 30 Borstelstofzuiger

SEBO AUTOMATIC XP 30 Borstelstofzuiger

De SEBO XP stofzuiger is een rechtopstaande elektronisch aangedreven borstelstofzuiger, licht en comfortabel. De SEBO XP is verkrijgbaar in drie werkbreedtes (310/370/440 mm).

​De SEBO XP onderscheid tapijt en karpetten en is ‘s werelds enige stofzuiger die elektronische automatische hoogteverstelling heeft, de borstel wordt altijd optimaal ingesteld voor een superieure reiniging.

​De slang met geïntegreerde zuigstang is direct klaar voor moeilijk bereikbare plaatsen. Geïntegreerde accessoires zijn handig opgeslagen op de machine en kunnen worden aangesloten aan de telescopische slang en zuigstang. De SEBO XP stofzuiger wordt geleverd incl. het 3-stappen filtersysteem dat resulteert in 99,9% effectiviteit tot 0,3 micron, waardoor het de perfecte keuze is voor klanten met allergieën en astma.

SEBO AUTOMATIC XP 30 Borstelstofzuiger

Type XP 30
Gewicht 7.8 KG
Werkbreedte 37 cm
Stofzakinhoud 5 liter, 3-laags
Motorvermogen       890 Watt
Geluidsvermogensniveau       80dB

SEBO AUTOMATIC XP 30 Borstelstofzuiger

S-klasse filtratie, handzuigbuis met telescopische slang, 44 cm werkbreedte, automatische hoogte verstelling, gestructureerd behuizingsoppervlak, 3-voudig geïntegreerde accessoires (meubelborstel, bekleding en kierenzuigmond).

SEBO AUTOMATIC XP 30 Borstelstofzuiger

  • Leverbaar binnen 5 werkdagen.
Prijs:
€ 435,00 per stuk, excl. btw
Vraag hier uw offerte aan

Home >>>SEBO AUTOMATIC XP 30 Borstelstofzuiger

Wij helpen u graag verder neem contact op