+31 (0)33-456 21 50
Sebo Borstelstofzuiger DART 1

Sebo Borstelstofzuiger DART 1 

De SEBO DART serie heeft een uniek draai/kantelgewricht, 90° verticaal en 180° horizontaal draaibaar. Dit maakt deze electronisch aangedreven borstelstofzuiger uiterst wendbaar en dus bijzonder geschikt voor kleinere ruimtes of voor oppervlakten waarin veel obstakels staan. 

Een buitengewone materiaalcombinatie van synthetische en textiel elementen zorgt ervoor dat de DART er ook zo prestigieus uitziet als hij werkt. De SEBO DART is verkrijgbaar in twee werkbreedten (310/370mm). Met de geïntegreerde slang, eventueel in combinatie met één van de hulpstukken, kunt u meubels, bedden, gordijnen etc., in een handomdraai van vervuiling ontdoen. 

Met het 3-stappen filtersysteem, waaronder de S-klasse filtratie (het antiallergische ziekenhuisfiltersysteem), is de DART ook de perfecte keuze om klanten met allergieën en astma gemakkelijker te laten ademen. 

Sebo Borstelstofzuiger DART 1 

Type Dart 1
Gewicht 4,5 KG
Werkbreedte 37 cm
Aktieradius 11 meter
Stofzakinhoud 3,5 liter, 3-laags
Motorvermogen        700 Watt

Sebo Borstelstofzuiger DART 1

S-klasse filtratie, vermogensregeling, telescoopsteel, slangzuigmond, elektrische tapijtborstel 31cm breed (uitschakelbaar), 3-voudig geïntegreerde accessoires (verlengbuis, bekleding en kierenzuigmond).

Sebo Borstelstofzuiger DART 1 

  • Leverbaar binnen 5 werkdagen.
Prijs:
€ 283,00 per stuk, excl. btw
Vraag hier uw offerte aan

Home >>>Sebo Borstelstofzuiger DART 1

Wij helpen u graag verder neem contact op