+31 (0)33-456 21 50
SEBO Felix 1 Premium

De SEBO FELIX biedt professionele prestaties voor thuis of op kantoor in een lichtgewicht, veelzijdige en gemakkelijk te manoeuvreren machine.

​Innovatie.

De SEBO FELIX is ontworpen om geschikt te zijn voor alle vloertypes; De elektrische borstel kan worden in- of uitgeschakeld en de SEBO COMBI-kop of optionele hulpstukken zoals de SEBO-parketborstel kunnen worden gemonteerd voor optimale reinigingsprestaties op elke vloer. Dankzij de draaibare nek kun je gemakkelijk om obstakels heen sturen. De hoogte van het handvat kan worden aangepast voor comfort en is ideaal voor opslag, terwijl u met het variabele vermogen het optimale zuigniveau kunt kiezen. De powerhead kan met een druk op de knop worden verwijderd voor autoreiniging of voor trappen en de borstelrol kan worden uitgeschakeld voor delicate vloeren. Andere praktische kenmerken zijn het verwijderen van de borstelrol in cassettestijl en een L-vormige kop die onder radiatoren kan reiken.

​Prestatie.

De krachtige motoren en het efficiënte ontwerp van de luchtstroom zorgen samen voor uitstekende reinigingsresultaten - daarom komt SEBO regelmatig als beste uit de bus in onafhankelijke tests.

​Kwaliteit.

Gemaakt in Duitsland, zijn SEBO-stofzuigers gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit. Elke SEBO-stofzuiger wordt volledig getest voordat deze de fabriek verlaat, zodat u erop kunt vertrouwen dat u met de aankoop van een SEBO de beste koopt.

​De SEBO FELIX is ontworpen voor alle vloertypes; de elektrische borstel kan worden in- of uitgeschakeld en de SEBO COMBI of optionele SEBO Parketborstel kan worden gemonteerd voor optimale reinigingsprestaties op elke vloer. De SEBO FELIX beschikt over het S-Klasse filtratiesysteem, actieve kool geurfiltratie en een trap- en bekleding turboborstel.

SEBO Felix 1 Premium

Type
Felix 1
Kleur Platina
Reinigingsbereik 11 meter
Filter HEPA
Stofzakinhoud 3,5 liter
Motorvermogen 700 Watt
Garantie 4 Jaar
Werkbreedte 31 cm
Harde vloeren Optioneel  
Zachte vloeren Ideaal        

SEBO Felix 1 Premium voor harde en zachte vloeren

  • Op rekening verkrijgbaar
  • anti-allergie-systeem
  • 2 motoren
  • ideaal voor harde en zachte vloeren

SEBO FELIX 1 PREMIUM

S-klasse filtratie, vermogensregeling, telescoopsteel, slangzuigmond, elektrische tapijtborstel 31 cm breed
(uitschakelbaar), 3-voudig geïntegreerde accessoires (verlengbuis, bekleding en kierenzuigmond).

Technische specificaties

  • Geluidsniveau: 79 dB
  • Actieradius: 10,5 m
  • Nominaal stroomverbruik: 875 W
Prijs:
€ 459,80 per stuk, excl. btw
Vraag hier uw offerte aan

Home >>>SEBO Felix 1 Premium voor harde en zachte vloeren

Wij helpen u graag verder neem contact op