+31 (0)33-456 21 50
Tarkett Primo SD 2
Tarkett Primo SD 2Tarkett Primo SD 1

Tarkett Primo SD: Dé premium vloeroplossing voor uw project

Tarkett Primo SD is de ultieme keuze voor wie op zoek is naar een veelzijdige en hoogwaardige vloeroplossing voor projecten. Deze innovatieve collectie biedt u de mogelijkheid om uw gehele project te plannen binnen één collectie, waardoor u moeiteloos verschillende functies kunt combineren. Of u nu op zoek bent naar een compacte, akoestische of veiligheidsvloer, Primo SD heeft het allemaal. Laten we eens dieper ingaan op de unieke eigenschappen en voordelen van deze premium vloer, en ontdekken waarom het de beste keuze is voor uw volgende project.

Veelzijdigheid en functionaliteit in één collectie

De Tarkett Primo SD collectie is ontworpen met het oog op maximale flexibiliteit. Binnen deze lijn vindt u:

 1. Compacte Eclipse Premium & Primo Premium
 2. Akoestische Primo Acoustic
 3. Veiligheidsvloeren Primo SD & Primo Safe.T

Deze diversiteit stelt u in staat om de perfecte combinatie van toepassingen en kleuren te creëren, allemaal binnen één collectie. Dit maakt het plannen en uitvoeren van uw project niet alleen eenvoudiger, maar ook coherenter.

De mogelijkheid om verschillende functies te combineren is vooral waardevol in grotere projecten waar verschillende ruimtes verschillende eisen stellen aan de vloer. Denk bijvoorbeeld aan een kantoorgebouw waar u in de entreehal een duurzame, representatieve vloer nodig heeft, in de werkruimtes een akoestische oplossing, en in natte ruimtes een antislip veiligheidsoptie.

Topprestaties en duurzaamheid

Tarkett Primo SD onderscheidt zich door zijn uitstekende functionele prestaties. Enkele kenmerken die deze vloer tot de beste in zijn klasse maken zijn:

 • Antistatische eigenschappen
 • Onderhoudsvriendelijkheid
 • Productie met ftalaat-vrije technologie
 • VOC-emissies die 100 keer lager zijn dan de strengste Europese normen
 • 100% recyclebaar, met ongeveer 26% gerecycled materiaal

Deze combinatie van eigenschappen maakt Primo SD niet alleen een praktische keuze, maar ook een duurzame. Het gebruik van gerecycled materiaal en de lage emissies dragen bij aan een gezondere leefomgeving en een kleinere ecologische voetafdruk.

Esthetiek en praktische voordelen

Naast de functionele voordelen, biedt Tarkett Primo SD ook esthetische flexibiliteit:

 • Verkrijgbaar in 9 passende kernkleuren
 • Beschikbaar in zowel banen als tegels

Deze opties stellen u in staat om een vloer te creëren die niet alleen aan de functionele eisen voldoet, maar ook perfect past bij de gewenste uitstraling van uw ruimte. Of u nu een strakke, moderne look wilt of een warmere, meer huiselijke sfeer, Primo SD biedt de mogelijkheden.

Maak de perfecte match voor uw project

Tarkett Primo SD is meer dan zomaar een vloer; het is een complete oplossing voor uw projectinrichting. Door de combinatie van functionaliteit, duurzaamheid en esthetiek, stelt deze collectie u in staat om de perfecte match te maken voor elke ruimte in uw project.

Bent u geïnteresseerd in het toepassen van Tarkett Primo SD in uw volgende project? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies. Onze experts helpen u graag bij het maken van de juiste keuze en het creëren van een vloer die niet alleen aan uw functionele eisen voldoet, maar ook bijdraagt aan de algehele uitstraling en duurzaamheid van uw project. Laat Tarkett Primo SD de basis zijn voor uw succesvolle projectinrichting!

Tarkett Primo SD

 • Antistatische eigenschappen
 • Onderhoudsvriendelijkheid
 • Productie met ftalaat-vrije technologie
 • VOC-emissies die 100 keer lager zijn dan de strengste Europese normen
 • 100% recyclebaar, met ongeveer 26% gerecycled materiaal

 

Richtprijs:
€ 35,00 per m², excl. btw
Vraag hier uw offerte aan

Home >>Tarkett Primo SD

Wij helpen u graag verder neem contact op