+31 (0)33-456 21 50
Tarkett Ruby 70 1
Tarkett Ruby 70 1Tarkett Ruby 70 2
  • Keuze uit 36 kleuren, speciaal ontworpen voor zowel schoolomgevingen als ouderenzorg
  • Vernieuwd houtaanbod met minder houtsoorten (4), ideaal voor de ouderensector
  • Nieuwe, zachtere oppervlakestructuur voor een eenvoudiger onderhoud terwijl R10 slipweerstand behouden blijft
  • Ideaal voor omgevingen met intensief verkeer: slijtlaag in pvc van 0,70 mm
  • Versterkt met TopClean™ PUR oppervlaktebehandeling
  • Goede weerstand tegen slijtage, vuil en vlekken
  • Ftalaatvrije technologie en TVOS < 100 µg/m3
   

Tarkett Ruby 70

Tarkett  Ruby 70 collectie is uiterst geschikt voor omgevingen waar veel mensen komen, zoals scholen, ziekenhuizen en rusthuizen. Nu zijn ook compacte en akoestische versies verkrijgbaar voor een harmonieus design zonder in te leveren op de technische prestaties. Bovendien zorgt de zachtere oppervlaktestructuur ervoor dat de Ruby 70 collectie eenvoudiger te onderhouden is omdat er minder vuil in de reliëflaag ophoopt. In het aanbod van 36 kleuren zitten erg kleurrijke opties die zich perfect lenen voor schoolomgevingen. De vier houtvarianten passen mooi binnen de ouderenzorg.

OPTIMALE HYGIENE VOOR HYGIENISCHE INTERIEURS
Gezondheidszorg en educatieve faciliteiten moeten een optimale hygiëne en een gezonde binnenomgeving garanderen. De Acczent Excellence 70 range heeft schimmel- en bacteriewerende Sanitized® behandeling om de aangroei van micro-organismen te voorkomen, voor een veiliger, schoner en hygiënischer milieu (ISO 22196 / 2007 99.99% bacteriewerend).
Bovendien behoren de VOS emissies van de Acczent Excellence 70 tot de laagste in de vloerbekledingindustrie, met minder dan 100 μg/m3 wat 10 keer lager is dan de huidige Europese standaard.

UITNODIGENDE DESIGNS GEINSPIREERD DOOR DE NATUUR
Geïnspireerd door de natuur, is deze collectie ontworpen om eindeloze combinaties van kleuren en patronen mogelijk te maken voor harmonieuze of contrasterende effecten. 
- Een gevarieerd palet van tijdloze mineraaldesigns, van de eenvoud van neutraal grijs en beige tot de verfrissende contrasten van levendige en dynamische kleuren. 
- Een rijke waaier van realistische houtdesigns, van zachte lichte tinten tot donkere kleurschakeringen voor traditionele of moderne interieurs met een authentieke hout uitstraling en beleving.

GOED VOOR HET MILIEU, GOED VOOR UW BUDGET
De TopClean™ PUR oppervlaktebescherming vermindert de kosten voor schoonmaak en onderhoud wat een snelle return on investment mogelijk maakt. Acczent Excellence 70 dient niet in de was gezet te worden of gepolijst te worden gedurende zijn hele levenscyclus en vermindert significant het gebruik van water, energie en schoonmaakmiddelen voor een betere ecologische voetafdruk.

 

Richtprijs:
€ 26,95 per m², excl. btw
Vraag hier uw offerte aan

Home >>Tarkett Ruby 70

Wij helpen u graag verder neem contact op