+31 (0)33-456 21 50
Prijsgroepen

Bescherm je vloer met Scratchnomore Footclick 2 25mm

Scratchnomore Footclick 2 25mm is dé oplossing voor het beschermen van je harde vloeren tegen krassen en slijtage. Deze innovatieve beschermingsdoppen zijn ontworpen om naadloos te integreren met je meubilair en bieden optimale bescherming voor alle soorten harde vloeren, zoals pvc, gietvloeren en linoleum. In dit artikel ontdek je waarom deze slimme beschermers onmisbaar zijn voor het behoud van je vloer, hoe je ze eenvoudig kunt toepassen en onderhouden, en waarom ze de perfecte keuze zijn voor zowel thuis- als professioneel gebruik.

Veelzijdige bescherming voor diverse vloertypen

De Scratchnomore Footclick 2 25mm is een ware allrounder als het gaat om vloerbescherming. Deze doppen zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik op verschillende soorten harde vloeren:

 • PVC vloeren
 • Gietvloeren
 • Linoleum
 • Andere harde vloerbedekkingen

Door hun unieke ontwerp en materiaalsamenstelling bieden ze effectieve bescherming tegen krassen, slijtage en beschadigingen die kunnen ontstaan door het schuiven of verplaatsen van meubels. Of je nu thuis, op kantoor of in een andere professionele omgeving werkt, deze beschermingsdoppen zorgen ervoor dat je vloer er langer als nieuw uitziet.

Eenvoudige toepassing en gebruik

Een van de grootste voordelen van de Scratchnomore Footclick 2 25mm is het gebruiksgemak. Hier zijn enkele kenmerken die het gebruik zo eenvoudig maken:

 1. Geschikt voor alle houten en kunststof poten met een diameter van minimaal 25mm
 2. Eenmalige bevestiging in de poot
 3. Makkelijk verwisselbaar beschermvoetje
 4. Los na te bestellen beschermvoetjes voor vervanging

Deze eigenschappen maken de Footclick 2 niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook duurzaam in gebruik. Je hoeft de doppen slechts één keer te bevestigen, en daarna kun je genieten van langdurige bescherming. Het verwisselen van de voetjes is een fluitje van een cent, wat betekent dat je de levensduur van je meubels en vloeren aanzienlijk kunt verlengen zonder veel moeite.

Onderhoud en reiniging

Het onderhoud van de Scratchnomore Footclick 2 25mm is net zo eenvoudig als de toepassing ervan. Om ervoor te zorgen dat de beschermingsdoppen optimaal blijven functioneren, volg je deze simpele onderhoudstips:

 • Regelmatig stofzuigen of afborstelen met een zacht borsteltje
 • Afnemen met een licht vochtige doek voor grondiger reiniging
 • Verwijder aangekoekt vuil voorzichtig om de structuur van de dop intact te houden

Door deze eenvoudige onderhoudsstappen te volgen, zorg je ervoor dat de beschermingsdoppen hun werk blijven doen en je vloer optimaal beschermd blijft. Het gemak van onderhoud maakt de Footclick 2 een praktische keuze voor zowel thuisgebruikers als facilitair managers in grotere gebouwen.

Investeer in de bescherming van je vloer

Nu je weet hoe veelzijdig, gebruiksvriendelijk en onderhoudsvriendelijk de Scratchnomore Footclick 2 25mm is, is het tijd om actie te ondernemen. Bescherm je waardevolle vloeren tegen onnodige slijtage en behoud hun schoonheid voor jaren. Met een richtprijs van slechts €1,24 per stuk (excl. btw) is dit een kleine investering met een grote impact.

Wil je meer weten over hoe de Scratchnomore Footclick 2 25mm jouw specifieke vloer kan beschermen? Of ben je klaar om een bestelling te plaatsen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Onze experts staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw situatie. Samen zorgen we ervoor dat je vloer er jarenlang als nieuw uit blijft zien!

Scratchnomore

 1. Geschikt voor alle houten en kunststof poten met een diameter van minimaal 25mm
 2. Eenmalige bevestiging in de poot
 3. Makkelijk verwisselbaar beschermvoetje
 4. Los na te bestellen beschermvoetjes voor vervanging

 

Home >Scratchnomore

Wij helpen u graag verder neem contact op