+31 (0)33-4562150

Tapijttegels huren of leasen

Tapijttegels huren of leasen is net als een auto leasen ook een van uw mogelijkheden bij Van de Kuil. Hoewel de kosten voor de tapijttegels hetzelfde blijven, krijgt u er meer voordelen voor terug.

Tapijttegels huren en het financiele plaatje

Het meest voor de hand liggende voordeel van tapijttegels huren, is het financiele voordeel. U zorgt er namelijk voor dat u financeel flexibeler bent en de maandelijkse kosten die u maakt beter kunt beheersen. U betaalt een vast bedrag per maand voor de tapijttegels.

Tapijttegels huren en de motivatie van uw medewerkers

Een tweede belangrijk voordeel van tapijttegels huren is, dat het ervoor zorgt dat de gezondheid en welzijn van uw medewerkers verbetert. De tapijttegels huren wij via Desso, die tapijttegels leveren die optimaal zijn wat betreft functionaliteit en design. De tapijttegels van Desso die in het leaseprogramma worden aangeboden verbeteren het binnenklimaat wat ervoor zorgt dat uw medewerkers gemotiveerder kunnen en willen werken.

Bovendien werkt tapijt geluidsisolerend wat over het algemeen 20 tot 30 decibel scheelt. Als u daarbij kiest voor de Desso Soundmaster kiest u voor tapijt dat de geluidsabsorptieprestaties tot wel +100 procent verbetert in vergelijking met standaard tapijt.

Tapijttegels huren en het milieu

De vooraanstaande reden voor producenten zoals Desso om het huren of leasen van tapijttegels te stimuleren, is recycling van tapijttegels en de overstap naar een circulaire economie. Omdat u de tapijttegels 5 of 7 jaar huurt, kunnen wij deze na deze periode eenvoudig terugnemen en recyclen.
U draagt niet alleen uw steentje bij aan het milieu door te kiezen om tapijttegels te huren, u krijgt hiervan ook een certificaat zodat u ook uit kunt dragen dat u duurzaamheid hoog in het vaandel draagt. Het recyclen doet Desso via het Cradle to Cradle®-principe.

Bron: Brochure Tapijttegels huren Desso

U heeft overigens ook geen omkijken meer naar het vervangen van uw tapijttegels bij het leasen van tapijttegels. U kiest gewoon een ontwerp uit dat u mooi vindt en wij regelen de rest.

Onderhoud bij tapijttegels huren

Bij het leasen van tapijttegels kunt u ook kiezen voor een bijbehorend onderhoudspakket van uw tapijttegels. Dat betekent dat er één keer per jaar een schoonmaakbedrijf bij u langs komt voor algemeen onderhoud van uw tapijttegels. Ook vlekverwijdering (vier keer per jaar), advies van het schoonmaakbedrijf (vier keer per jaar) en reiniging van de entreezones (vier keer per jaar) behoort hiertoe. Het enige wat u nog hoeft te doen, is dagelijks stofzuigen.

Bent u geŃ—nteresseerd in het huren van tapijttegels of wilt u eerst meer informatie?

Neem gerust contact met ons op

>Tapijttegels huren

Wij helpen u graag verder neem contact op