+31 (0)33-456 21 50

THE WORKPLACE COLLECTIE

De WORKPLACE COLLECTIE van BLOQ is een unieke reeks van hoogwaardige tapijttegels die speciaal ontworpen is om elke werkplek te transformeren in een bron van inspiratie en productiviteit. Deze collectie, aangeboden door Van de Kuil, een toonaangevende specialist in projectvloeren, combineert esthetiek met functionaliteit om een omgeving te creëren die zowel stimulerend als comfortabel is voor haar gebruikers.

Waarom kiezen voor THE WORKPLACE COLLECTIE?

  • Unieke designs: Van subtiele patronen tot dynamische ontwerpen, THE WORKPLACE COLLECTIE biedt een breed scala aan opties om uw kantoorruimte te personaliseren.
  • Duurzaamheid: Gemaakt met oog op de toekomst, zijn deze tapijttegels niet alleen duurzaam, maar ook ontworpen om lang mee te gaan, waardoor ze een verantwoorde keuze zijn voor elke organisatie.
  • Flexibiliteit: Dankzij het modulaire formaat van de tapijttegels kunt u eenvoudig zones creëren of de vloer aanpassen aan veranderende behoeften.

Een blik op de collectie


tadition

 

BLOQ Tradition

BLOQ Tradition biedt een tijdloos design dat naadloos integreert in elke kantooromgeving. Het effen basispatroon en het ruime kleurenassortiment maken het de ideale keuze voor een gestroomlijnde look.

 

 


BLOQ The Textured Collection Connexion

 

BLOQ CONNEXION

Voor een meer dynamische en verbonden werkplek is BLOQ CONNEXION de perfecte keuze. Het gemengde strepenpatroon stimuleert interactie en creativiteit, terwijl het toch een professionele uitstraling behoudt.

 

 


BLOQ Rhythm

BLOQ RHYTHM

Reflecteer de regelmaat van het dagelijkse werk met BLOQ RHYTHM. Het unieke strepenpatroon brengt een gevoel van beweging en energie in de ruimte, ideaal voor het stimuleren van productiviteit.

 


Uw partner in projectvloeren

Bij Van de Kuil begrijpen we dat de juiste vloer een cruciale rol speelt in de algehele uitstraling en functionaliteit van uw werkplek. Met jarenlange ervaring en een diepgaande kennis van zowel product als toepassing, staan wij klaar om u te begeleiden bij het maken van de beste keuze voor uw project. Onze expertise en toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid maken ons tot een vertrouwde partner in het realiseren van uw visie.

Conclusie

De keuze voor THE WORKPLACE COLLECTIE van BLOQ is een keuze voor kwaliteit, duurzaamheid en design. Of u nu op zoek bent naar een subtiele upgrade of een complete transformatie van uw werkplek, deze collectie biedt alles wat u nodig heeft om een omgeving te creëren die zowel inspirerend als functioneel is. Neem vandaag nog contact op met Van de Kuil en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw ideale werkplek te realiseren.

Home >THE WORKPLACE COLLECTIE

Wij helpen u graag verder neem contact op