+31 (0)33-4562150

Intercell Computervloer

Intercell Computervloer voor uw bekabeling op kantoor

Een computervloer is een vloer die verhoogd is, oorspronkelijk bedoeld om de bekabeling van computers en computerapparatuur in kantoren netjes weg te werken. De vloer ziet er niet alleen stijlvol uit, ook is deze erg functioneel. Krijgt uw bedrijf een nieuwe indeling? Geen probleem, want de computervloer verandert dan eenvoudig mee. Zo bepaalt u zelf waar u uw aansluitingen wilt hebben. Daarnaast kunnen computervloeren van Intercell ook stofzuigsystemen of warmte toepassingen zoals vloerverwarming en centrale verwarming via de vloer ondersteunen.

Een computervloer van Intercell

Van de Kuil levert computervloeren van Intercell. Kenmerkend voor de computervloer van Intercell is dat de vloer ruimtebesparend is en de verhoging ervan minimaal is. Intercell is leverbaar vanaf 40, 60,  90 tot 110 millimeter. Tevens is de geluidsdoorlating minimaal. Een computervloer kunt u zowel laten installeren in bestaande of nieuwe gebouwen.

De computervloer in kantoren met een houten vloer

Een groot voordeel van de Intercell computervloer is dat deze ook in combinatie met een houten afwerking mogelijk is. Daarbij hebben wij ook niet het standaard lineaire design van parketvloeren maar een uniek en stijlvol vierkant design dat wij integreren in uw parketvloer. Meer informatie over de computervloer van Intercell vindt u op hun website of bekijk direct ons aanbod computervloeren.

Richtprijs:
€ 75,00 per m², excl. btw
Vraag hier uw offerte aan
Fabricage Methode   Vul deze kolommen in
Poolmateriaal    
Totale dikte    
Gebruikers Intensiteit    
Afmeting en m² per verpakking    
Vloerverwarming geschikt    
Afmeting    
Cradle to Cradle gecertificeerd    
Gut certificeert    
Breaam certificeert    

>Vloeren

Wij helpen u graag verder neem contact op