+31 (0)33-456 21 50
Reflect 733
Reflect 733IVC Reflect
Reflect 927

Reflect 927

Reflect 904

Reflect 904

Reflect 745

Reflect 745

Reflect 733

Reflect 733

Reflect 731

Reflect 731

Reflect 685

Reflect 685

Reflect 559

Reflect 559

Reflect 979

Reflect 979

Kleurstaal aanvragen?

Levertijd IVC Reflect tapijttegels

 • ca. 5 werkdagen.

Wij leveren en leggen  IVC Reflect tapijttegels voor de zakelijke klant door heel Nederland.

IVC Reflect is een prachtige collectie tapijttegels van IVC Commercial, die geïnspireerd zijn door de kunst van het licht. De tapijttegels hebben een geweven textuur met organische vlakken die veranderen door de invallende lichtstralen. De collectie bestaat uit acht kleurtinten, van blauw en groen tot beige en grijs, die het licht op verschillende manieren reflecteren. Reflect is een ideale keuze voor commerciële interieurs die een gevoel van natuurlijke beweging en dynamiek willen creëren.

De Projectvloeren Specialist is uw partner voor het leveren en leggen van Reflect tapijttegels. Wij hebben jarenlange ervaring met projectstoffering voor kantoren, scholen, hotels en andere openbare gebouwen. Wij bieden u advies op maat, een snelle levertijd en een uitstekende service. Of u nu kiest voor Reflect 559, Reflect 685, Reflect 731, Reflect 733, Reflect 745, Reflect 904, Reflect 927 of Reflect 979, wij zorgen voor een vakkundige installatie en een prachtig resultaat.

Light Art collectie

Reflect maakt deel uit van de Light Art collectie van IVC Commercial, samen met IVC Flare. Deze dessins zijn allemaal gebaseerd op het licht en kunnen gecombineerd worden om unieke en creatieve vloerontwerpen te maken. U kunt bijvoorbeeld Flare gebruiken om een accent te leggen of Lumen om een contrast te creëren. Ray en Spark geven een speels effect met hun geometrische patronen. Met de Light Art collectie kunt u uw eigen kunstwerk van het licht maken.

IVC Tapijttegels

IVC Tapijttegels is een perfecte oplossing voor elke ruimte. Ze zijn duurzaam, gemakkelijk te installeren en onderhouden en bieden veel mogelijkheden voor persoonlijke expressie met een breed scala aan kleuren, stoffen, dessins en stijlen.

IVC-tapijttegels bieden een hoogwaardige en duurzame oplossing voor commerciële projecten. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken en de veelzijdige kleurenpaletten laten je toe om naar hartenlust te combineren, zodat je ruimtes een modern aanzien kunnen krijgen.

 

Dessin

Tegelformaat
 • Tegel 50 x 50 cm
Structuur
 • Getuft 1/12" lussenpool
Poolgewicht
 • 540 g/m²
Kleur
 • Grijs

 

Prestaties

Brandgedrag
 • Bfl-s1
Gebruiksklasse
 • 33 / LC1
Rolstoelgeschiktheid
 • A: Intensief gebruik
Dimensionele stabiliteit
 • ≤ 0,20 %

 

Duurzaamheid

Poolmateriaal
 • 100% Solution Dyed Nylon
Norm
 • EN1307

IVC Reflect tapijttegels

Bent u op zoek naar duurzame en betaalbare vloerbedekking voor uw bedrijf of instelling?

Dan hebben wij dé perfecte oplossing voor u! Maak kennis met IVC Reflect tapijttegels, een prachtige collectie geïnspireerd door de kunst van het licht. Door de geweven textuur met organische vlakken veranderen deze tapijttegels bij invallende lichtstralen.

Deze unieke eigenschap maakt IVC Reflect niet alleen functioneel, maar ook esthetisch zeer aantrekkelijk. Met deze tapijttegels zorgt u voor een stijlvolle uitstraling van uw bedrijfsruimte.

Kies nu voor duurzaamheid én design in uw bedrijfsruimte en bestel vandaag nog de IVC Reflect tapijttegels.

 

 

Richtprijs:
€ 22,95 per m², excl. btw
Vraag hier uw offerte aan

Home >>IVC Reflect tapijttegels

Wij helpen u graag verder neem contact op